TEENETEMÄRGID Guudi ja bäädi toimetus õnnitleb kõiki teenetemärgisaajaid, palavad õnnesoovid Mart Juurele ja teistele tublidele kodanikele!

HIINA UUSAASTA 5. veebruaril algab Hiina kalendri järgi uus aasta, nii et kõik inimesed, kes pole uusaastalubadustega veel hästi järjele saanud – terendab teine võimalus tõeliselt tubliks hakata!

TÄNAKU-IIVELDUS Maailm siiski ei keerle ainult Ott Tänaku ümber, kuigi nii Postimees.ee kui Delfi niimoodi arvavad ja oma nädalavahetuse uudistekülgi aina mahuka tänakuloogiaga täidavad.

EUTANAASIAHUUMOR Eesti ajakirjanduse lõbusatoonilised „eutanaasiaturismi“ artiklid on halva maitse musternäide. Lugu on väga traagiline, sõbrakesed, ja elust lahkumine ei ole „turism“.

Digiseksuaalid

Inimesed, keda tõmbavad ligi robotid ja tehisintellektid, mitte luust ja lihast kehad ning bioloogilised ajud. Väljaande The New York Times väitel sellise romantilise ja seksuaalse kiindumusega inimeste hulk aina kasvab.

Vaata ka digipööre, E-teenused, digiteerima, Digidon, Digimon, polüandria, polügaamia, hologramm, roboseksuaal, robotlõbumaja, seksirobot, seksuaalkasvatus, demiseksuaal, metroseksuaal, Sophia, Dolly, „Blade Runner“, „Ex Machina“, „Her“, „Humans“, „Westworld“, seksuaal-house, Paljas Porgand, Djerro.