HARUKI MURAKAMI Annetab oma umbes 10 000 plaadist koosneva vinüülikogu ülikoolile, kus õppis. Eks ta loodab, et see annab põneva baasi tema raamatute uurimiseks, aga ikkagi äge, et ta neid hauda kaasa ei plaani võtta.
ILMAD ON HALLID, AGA... päike paistab alati Donald Trumpi näol, kui ta näeb eemalt lähenemas oma head sõpra Vladimir Putinit. Iga naine oleks õnnelik, kui ta mees teda sellisel heldinud pilgul imetleks.

CALIFORNIA TULEKAHJUD Eks kõik katastroofid ole jubedad. Fotod ja videod põlevast Californiast tekitavad lihtsalt põrguõõva.

RÄNDEPAKT Nõudmised ilmtingimata alla kirjutada ÜRO rändepaktile, mis samas Eestit „mitte millekski ei kohusta“, on loogikavastased. Kelle kintsu kaabitakse ja miks?

Nädala sõna: volditelefon

Lõuna-Korea tehnoloogiaettevõtte Samsung kokkuvolditava ekraaniga mobiiltelefon ehk eesti keeles volditelefon tuleb kuulujuttude põhjal müügile tuleva aasta märtsis. Mitmed firmad tegelevad intensiivselt kokkuvolditava ekraaniga telefonide väljatöötamisega. Esialgu pole selge, mis nendest kasu peaks olema, aga võistlus igal juhul käib.

Vaata ka polditelefon, nolgitelefon, totufon, „Totu kuul“, Wolt, Liivimaa Kuller, jõmmitapja, kummipea, Alexela Energia, rohepesu, Voldemar Käbin, püksipõrn, vemmalvärss, origami, Zanussi, lauatelefon, telefoniputka, Andres Tolts, käsitöö, „Lõika ja kleebi“, tööõpetus.