KÜMME VÄIKEST NEEGRIT Vaevalt jõudis Jüri Ratas kinnitada, et Peeter Ernits Keskerakonnast ei lahku, kui Ernits just seda tegigi. Sedasama kinnitas Ratas ka Märt Sultsi ja Heimar Lengi kohta. Kõik nüüd EKREsse nagu üks mees, marss-marss!
EDGAR ELAB! Edgar Savisaar naaseb linnavolikogusse ja hakkab Laidoneri villas hotelli pidama! Kui selleks kõigeks jõudu ja tervist jätkub, siis ei tohiks kohtuprotsessi jätkamine enam mingeid probleeme tekitada.

RIIGIKOGULASTE ABILISED Kaja Kallas soovib, et riigikogu liikmetel oleksid abilised. Kui need inimesed saadikute eest seaduseelnõud läbi loevad ja neist aru saavad, siis milleks on veel üldse riigikogulasi vaja?

REAALSUSTAJU KADUMINE Ilukirurgid annavad teada, et järjest enam inimesi pöördub nende poole palvega muuta nende välimus Snapchatis jt keskkondades kasutatavate filtrite sarnaseks. Loodame, et arstidel on mõistus veel säilinud...

Nädala sõna: läägama

Mobiilimänge mängivate laste poolt kasutatav sõna, mis tähistab mängu hangumist või aeglaseks muutumist nutitelefoni ekraanil. Tuletatud ingliskeelsest sõnast lag – takerduma, järel lohisema, venima.

Vaata ka lääge, läätsed, läga, siga, koogama, „Kooparahvas läheb ajalukku“, biogaas, seavabrik, prügimägi, arvevabrik, Läti, Lembitu pealuu, Elurikkuse erakond, landesveeri sõda, jet lag, LAG Muusikaagentuur, laagerduma, telo, Kanuti aed.