TUUL SEPP Tartu ülikooli teadur, kes tõestas, et aed-karmiinleevikese sulestiku värvuse erksus sõltub sellest, kui tõhusalt need nunnud linnukesed seedivad. Lisaks teadusajakirjale The Science of Nature avaldas mõnusast avastusest artikli ka The Economist.
EESTI NOORED Kui üldiselt võib jääda mulje, et seks keelatakse varsti ära, siis Eesti noortel õnneks veri veidi vemmeldab. Veerand 16–24aastastest noortest on saatnud endast alastipilte, usinalt kasutatakse ka kohtinguäppe. Saaks nüüd need digiseksuaalsed kombed ka iibe tõstmisse suunata.

ÕUNASULI Meie naaber Maaleht paljastas, et Eesti suurim õunakasvataja Mulgi Õun müüb ubinaid väljamõeldud sordinimega Renett ja Kuldrenett. Tegelikult keegi ei tea, mis kummalised õunad need on, aga tarbija meelitatakse justkui kodumaist ja ehtsat megaõuna ostma.

KAUPMEHED = KOMMUNISTID Mis neetud kapitalism see on, kui teles vahetpidamata reklaamitavad advendikalendrid on kaubandusest enne jõulukuu algust otsas? Kommunistid, mitte kapitalistid!

Nädala sõna: pruudisong

Pruudisonga saab see pruut, kes pulmade korraldamisega üle pingutab. Chillax, tšikid!

Vaata ka pruudipärg, pruutneitsi, pruudisõlg, pruudikimp, pruudiloor, pruudiluna, pruudisalong, pruudirööv, kubemesong, Sing Singi vangla, „Bangkok Hilton“, Songkran, Mati Songissepp, „Pulmakorraldaja“, peiupoiss, rongaema, „Laula mu laulu“, kubemesong, pulmakleit_pruudisong, „Song of Freedom“, „Redemption Song“, „Song 2“, The Singing Revolution, sixpack, „Minu pirakas Kreeka pulm 2“, pesulaud, vuplid, Elu24, love handles, „Röövimine serailist“, Vanilla Ninja, intensiivravi, EMO, Lasnamäe, hooldekodu, vanemõde.