GRÄZIN KANTSLISSE Igor Gräzini uus eesmärk on õppida diakoniks ehk vaimuliku abiks: „Minu soov oli pääseda kantslisse ja teenima nii kiiresti kui võimalik. Ma tahan ruttu saada paberid kätte ja mundri selga,“ ütles ta. Inshallah!

KOHVITOPS TALITUNDRUS Tähelepanelikud vaatajad märkasid, et „Troonide mängu“ sõjavõidujoomingul oli laual starbucksjas kohvitops. Vaatajad vihased. Keegi ei mõtle võimalusele, et keegi võis kuningriigi kaugematest otstest sõjakangelastele kosutava cappuccino saata.

ÖINE VAHETUS Jaak Madison teatas, et on kutsunud Eestisse külaskäigule Prantsusmaa paremäärmusliku Rahvusrinde juhi ja Euroopa Parlamendi liikme Marine Le Peni. Pärast Kersti Kaljulaidi kohtumist Venemaa presidendi endaga on viimase käsilaste Tallinna kutsumine vist juba täitsa normaalne?

DRAAKONID Daenerys Targaryeni draakonid, kelle üles kasvamist on jälgitud „Troonide mängus“ pikki ja veriseid hooaegu ning kelles nähti võitmatut relva vaenlaste lömastamiseks, on osutunud kergesti likvideeritavateks lendsisalikeks. Üks täpne odavise ja lohelinnukese lend lennatud. Pisar tuleb silma.

Nädala sõna: suuorgan

Välkminister Marti Kuusiku poolt kasutatud termin naissoost inimese anatoomia kohta. Ekspressi väike entomoloogiline täiendus: suuorganid ehk suised paiknevad mesilase pea alaosas. Need koosnevad (nagu kõigil putukatel) neljast osast: ülahuul, ülalõuad, alahuul ja alalõuad.

Vaata ka organist, origami, Hugo Lepnurm, rakvere raibe, parmupill, suuvooder, suksutama, puulane ja tohtlane, „Mesilane Maia“, Tallinna Sülemiabi, vibav tants, õiguskaitseorgan, valmik, suir, Siuru, Marie Under, suupill, Stevie Wonder, jalaorgan, käeorgan, Henrik Agur, Meisterjaan, suguorgan, kõriorel.