KAKS TENNISISTI Kaks naistipptennisisti väikeriigis on hea lahendus – kui Anett Kontaveit on ennast ribadeks mänginud, siis on Kaia Kanepi parajalt puhanud ja hakkab ise paugutama!
LEHEPUHUR, MU ARM Kätte on jõudnud lehepuhurite sulnis hooaeg. Nende praktilisest väärtusest on mõistusega olendil küll pisut keeruline aru saada, aga tore ju ikka, kui märgade lehtede ühe puu alt teise alla puhumine kellelegi tööd annab!

RIP PÄEVAPRAED Miks, jumal, miks on head Tallinna restoranid, näiteks Moon ja Kolm Sibulat, otsustanud ära kaotada päevapraed?! Hüvasti, normaalse hinnaga maitsev eine, tere tulemast 15eurone lõunapraad, millest enamik meist võib ainult und näha.

AHISTAMINE Teemaviite #MeToo laialdane kasutamine sotsiaalmeedias näitab, kui suur probleem on ühiskonnas seksuaalne ahistamine ja kui paljud naised (ja ka mehed) seda kogenud on. Rohkem armastust, vähem ahistamist!

Nädala sõna: Kõlvart panema

Ehk Edgar Savisaarele truudust murdma. Nii et seda ei saa kasutada iga juhusliku truudusemurdmise puhul, vaid just Savisaare alt ärahüppamise kohta. Kõlvart on pannud Yana Toom, Ain Seppik, Kadri Simson näiteks. Aga Taavi ei püüdnud Malaisias Kõlvart panna.

Vaata ka kõrvalt panema, kõrv, kõrval, kõrvalehüpe, petma, üle laskma, ninapidi vedama, tünga tegema, tüssama, reetma, taekwondo, Mart Ustav, Sven Mikser, parteisõdur, Aadu Must, Priit Kutser, partner, vanne, tõotus, usalduskriis, imavad aluspüksid, elutark, Dr Bubnovski keskus, venituspaus, „Ristiisa“, Nikolai Tarankov, Annön, külmik, „Minu Assad“.