UUS MAA

Kepleri kosmoseteleskoop on avastanud Maale sarnase planeedi, mis on asub oma tähest eluks soodsas kaugusel ning meist vaid 500 valgusaasta kaugsel. Milleks kolida Kanadasse! Võtame terve planeedi!

URMAS VADI „BALLETTMEISTER”

Ilmunud mõne aja eest Loomingu Raamatukogu sarjas. Aasta esimene kodumaine kirjandushitt.

BIOKÜTUS ON SAATANAST

1. aprillist suureneb Euroopa Liidu poolt kohustuslikult nõutava biolisandi ehk etanooli sisaldus autokütuses. Bensiini energiasisaldus seetõttu langeb, hind tõuseb ja biokütuse tootmiseks vajalikud istandused kahjustavad keskkonda. Arulage!

KÕIGI RAHA „KÕIGI EESTILE”

Ei läinud kuigi palju aega, kui idealistlik „tühja südame” kampaania „Kõigi Eesti” palus toetajatel, st „kõigil” oma tegevust rahaliselt toetada. Business as usual!

Nädala sõna: Meediatööstuskompleks

Mart ja Martin Helme poolt raadiosaates "Räägime asjast" lansseeritud termin, mis ühendab ERRi, Postimehe Grupi ja Ekspress Meedia üheks rahvavaenulikuks tervikuks, mille eesmärk on... no vot seda eesmärki täpselt veel ei tea, aga küllap see mingi kohutav vandenõu on, mis paljastatakse järgmistes saadetes. Igal juhul on meediatööstuskompleks sama ohtlik ja hämar kui süvariik ja Reformierakond. Ristirahvas, värise!

Vaata ka sõjatööstuskompleks, Uzi, kalifeed, "Meedia keskpunkt", Lockheed-Martin, Voentorg, metsavenna punker, Glavbumtorg, Tšapajevi vuntsid, Vabadussõjalaste Liit, Kalašnikovi automaat, Helme koopad, kirjastus Kunst, pannkoogikohvik, Milrem, templirüütlid, konnakudu, püssirohutünn, morsipidu, ansambel Propeller, Objektiiv, Uued ­Uudised, meediamogul, "Kuskil struktuurides on kallutatud jõud".