LÜHEM TÖÖAEG FOREVER! Soome valitsuse minister arvab, et Soome võiks pürgida kuuetunnise tööpäeva ja nelja päeva pikkuse töönädala poole! Jah, muidugi! Ja võtke Eesti ka kampa!

MELANIA & JUSTIN G7 tippkohtumisel Prantsusmaal tervitas Ameerika presidendi abikaasa Melania Trump Kanada peaministrit Justin Trudeaud nii soojalt, et pilt kohtumishetkest läks viraalseks ja tekitas neti-irvhammastele palju rõõmu. Mmmuah!

KOONDUSLAAGRI MEEM Valitsuskoalitsiooni kritiseerivas Facebooki grupis „Jah vabadusele, ei valedele“ postitati meem, kus valitsusliikmed on monteeritud natside koonduslaagri taustale. Võitluses vabaduse nimel ja valede vastu on kõik vahendid lubatud!

LIIGA KÕRGE TAMPOONIMAKS 2009. aastani kehtis Eestis tampoonidele ja hügieenisidemetele 5% käibemaksumäär. 2009.–2010. aastal oli see 9%, kuid 2010. aasta aprillist tõsteti KM järsult 20 protsendini. Et kui väga olulise alkoholiaktsiisiga on nüüd korras, äkki mõtleks ka naistele?

Nädala sõna: tajuaed

Tartu kaubamaja juurde parki loodi loomade sensoorse mitmekesisuse laiendamise koht, mis stimuleerib lemmikloomade haistmis-, kompamis-, maitse- ja muid meeli. Õige kah, kui kaua siis võib labaselt laternaposte nuuskida ja jalga tõsta! Aeg on midagi põnevamat ette võtta, laiendada tajusid! Inimesel on nii palju, mida loomadele õpetada…

Vaata ka pertseptsioon, ajataju, Ajukaja, kuusepuu, feromoonid, tantraseks, brasiilia vahatamine, stringid, hispaania kärbes, puugirihm, kiibistamine, steriliseerimine, tajur, taibu, lasteaed, Rõõmutareke.