MEEDIA SAAB AIDATA „Ka meedia saab siin omalt poolt aidata,“ räägib Hanno Pevkur Kaja Kallase ja Reformierakonna avaliku kuvandi loomisest. No kindlasti saab, aga... Hanno, kuidas jääb Keskerakonna, EKRE, sotside, Isamaa jt aitamisega?

„EESTIMAA SEENED“ Kõige harivam ja vaimustavam grupp Facebookis. Te ei kujuta muidu eluski ette, milliseid köngerdusi ja iludusi meie metsades sirgub ja mida kõike süüakse.

MÄLETSEJAD KINOSAALIS Kuidagi kummaline on istuda kinosaalis portsu täiskasvanud inimestega, kes ei suuda kaht tundigi ilma mäletsemata, krõbistamata ja lürpimata olla ning on end varustanud hiiglaslike popkornianumate, koolatopside, krõpsukarpide ja krõbisevate kommikottidega. Pole ime, et eestlase vööümbermõõt kasvab, kui põsed plaksumaisist punnis.

TALVE- JA SUVEINIMESED Soomlased soovivad tulevikus jääda talveajale, Riigikogu komisjon soovitas Eestil üle minna suveajale. Minne nyt sormi pistetään?! (e.k ja kuhu me nüüd siis sõrme pistame)

Nädala sõna: Rupskiooper

Eestikeelne vaste ingliskeelsele filmižanrile „splatter“. Õudusfilmi alažanr, kus leidub mõõdutundetus koguses ülimalt verist vägivalda. Peagi algaval PÖFFil saab näiteks vaadata Vene režissööri Kirill Sokolovi rupskiooperi elementidega musta komöödiat „Kärva maha, paps!“.

Vaata ka „Ooperifantoom“, rapper, uitulme, rümbarebu, võluvik, närupära, hämarulme, märul, rups, teisejärgulised tapasaadused, kontrups, hakkrups, hakkepuit, piinaporno, hispaania saabas, „Dawn of the Dead“, Andres Oper, tripper, sült, Paavo Nõgene, Vanemuine, Artur Bernard Upsi, PÕXIT, oksevurr, anglosaksi poosid, Nutella, neerupirukas, maksakaste, oina munad, seljanka, südamehautis, kalmaariperse, ahvi aju ahjuroog.