ALAVERI AURAHAD President Kersti Kalju­laid otsustas, et dopinguskandaali tegelaselt Mati Alaverilt võetakse ära talle antud kaks riiklikku teenetemärki. Tallinna ülikooli Vakra-komisjon võiks sellest õppida!

PEIBUTUSPARTIDE PÕRUMINE VALIMISTEL Kuulsast näost üksi ei piisa, et parlamenti pääseda. Õnneks arvab nii enamik eestimaalastest.

VALIMISDEBATT JA -STUUDIO ETVs Vähe sisulist, ülemäära palju meelelahutuslikku. Miks on ka rahvusringhäälingus jõutud veendumuseni, et poliitika on ennekõike show business?

RÄPANE SPORT Mida aeg edasi, seda räpasemad saladused kerkivad suusadopingumaailma sügavustest pinnale. Kas on mõni spordiala, mida võiks fännata, teades, et seal pole võimalik dopingut kasutada? Äkki male? Kahjuks isegi mitte male... Ega ka bridž.

Nädala sõna: topis

„Kuidas teie oma tulemusega rahul olete? Teie olete ikkagi topis,“ teatas Anna Pihl 3. märtsi õhtul ETV otse-eetris kaitseminister Jüri Luigele. Soovitame nädala sõna toimetuse poolt edetabelitest rääkides kasutada eestikeelset sõna „tipp-10“ (50, 500), mitte „TOPP“ või „TOP“. Sest tipus on ikka parem olla kui topis!

Vaata ka taksidermia, torpeedo, toppama, papist poiss, kopipeist, Rainer Vakra, kaavik, valimispidu, viineripidu, tupsununnu, muumia, Kommunismi mäetipp, luigelaul, „Punetab lodjapuu“, zombikurk, „Püha Jüri võitlus lohega".