RAHVARIIDED ÜBER ALLES Pärast lätlaste virisemist president ­Kersti Kaljulaidi garderoobi üle soovitavad veebikommentaatorid presidendil rahvarõivaid kanda, sest see on „igasugusest moest kõrgemal!“. Õige!
„SERAFIMA JA BOGDAN“ Guudi ja bäädi toimetus ei mäletagi enam, millal viimati mõne kodumaise romaani kohta nii palju kiidusõnu on kostnud kui Vahur Afanasjevi „Serafima ja Bog­dani“ kohta. Ärge laske end hirmutada raamatu paksusest – see on puhas lugemis- ja kaasamõtlemismõnu!

ALAKEHAHUUMORI VÕIDUKÄIK „Klassikokkutulek 2“ ehk „Pulmad ja matused“ tegi rekordilise avanädalavahetuse. Sama tobedal „Politseiakadeemial“ kulus seitsme osa loomiseks kümme aastat! Jõuame Ameerikale järele ja läheme neist möödagi!

PIHVI-MEES Prügikastis uinunud soomlane pääses napilt prügiautos pihviks pressimisest. Võib-olla on sellistel tüüpidel tõesti õigem kohe Tallinna sadamas viinad ära osta ja koju tagasi sõita, selle asemel, et linna peale kakerdama minna?

NÄDALA SÕNA: JÄLJENDUSVAADEND

Jäljendusvaadend ehk playback kujutab endast tuntud artisti esinemise või muusikavideo matkimist ja jäljendamist. Jäljendusvaatleja matkib artisti, nagu vähegi suudab, ja kui ei suuda, siis püüab asja naljaks keerata.

Vaata ka diskodžoki, Tiku ja Taku, „Mini Playback Show“, kontsertetendus Krasnaja Strela, ­Valeri Leontjev, Bruno Mars, „Septembris nad ei joo“, plug-in, „Igor Mangi uued seiklused“, sõnaus, elletus, Leelo-leelo!, linnuvaatlustorn, „Su nägu kõlab tuttavalt“, pikk vaade, matkasell, „Vandersellid“, jälitusmaania, „Jäljed liival“, „Luitenaine“.