NELJAPÄEVANE TÖÖNÄDAL Davosi majandusfoorumil kiitsid kaks eksperti neljapäevast töönädalat – lühem töönädal muudab töötajad produktiivsemaks ning õnnelikumaks, ja kellele siis produktiivsus ja õnn ei meeldiks!

SAARLASED Geenivaramu juhi Andres Metspalu kinnitusel on lausa 10 protsenti saarlastest asunud geenidoonoriks. Esimesed tulemused on ka käes: saarlased on väga homogeensed ja hiidlastest väga erinevad!

NYKÄNENI LAHKUMINE Soome olümpiavõitja ja elukunstnik Matti Nykänen näitas eeskuju sellega, et keeldus elamast tavalist, igavat Põhjamaade kodaniku elu. Fifty-sixty! Hüvasti, Matti!

UUS IMERAVIM NAGU SEITSME PEAGA LOHE Alles saadi ühest tervist rikkuvast imerohust lahti, nüüd on uus kolmetäheline võluaine selle asemele tulnud. No kas on inimestel aru peas?!

Nädala sõna: põnevusteater

Märtsis avab uksed Eesti esimene eksklusiivselt põnevikele, müsteeriumidele ja krimilugudele pühendatud teater Kellerteater, mis asub Tallinna vanalinna serval püssirohuaida hoones aadressil Uus 37.

Vaata ka Agatha Chris­tie, põnevusfilm, thriller, Hitchcock, gurmeeteater, improteater, Vanalinnastuudio, VAT-teater, tubateater, teatraal, „Teatrivaht“, Theatrum Mundi, põnevusjutt, juttselg-kärn­konn, Bruce Willise vend, suspense, truspensioonid, Olev Remsu, keldrikakand, Keldriline Heli, Margit Keller, traksid, off-off-Broadway, teatrikohvik.