SPICE GIRLS 90ndate kuumim tüdrukutebänd tuleb taas kokku ja läheb järgmise aasta suvel Suurbritannias tuurile. Ja mida teie, Anaconda, Dynamint ja Click OK ootate?!

„SALATOIMIKUD [ÜHEKSAKÜMNENDATE KARTOTEEK]“ Veel üks haarav võimalus 90ndatel trippida. Kumus kevadeni kestev näitus, mis keskendunud tolle kümnendi kunstile.

NO MORE NO99 Veidi nagu üks võimas powerhouse astuks kultuuriväljalt ja ühiskonnast järsku välja. Kurb!

„TANTS EESTI KONTSERDI ÜMBER“ Andres Mustoneni käitumise põhjal valminud segaduses on värvikalt kujutatud Eesti kultuuriinimeste elu pöördelistel aastatel 21. sajandi teisel kümnendil.

Sanditamisfestival

Euroopa kultuuripärandiaasta raames toimub sel nädalal üleriigiline rahvusvaheline maskeerimis- ja sanditamisfestival „Hakkame santima“, mille kulminatsiooniks on 9. novembri üleriigiline mardisandijooksmine ja mardipeod, 10. novembril toimub aga Tartus sanditamistraditsioone vaatlev konverents „Ukselt uksele, ajast aega“, kuhu tulevad enda riigi sanditamistraditsioonidest rääkima folklooriharrastajad nii Euroopast kui ka kaugemalt.

Vaata ka kadrisant, vallasant, kantimine, konditustaja, Iraj Zand, zandikopikad, linnalihunik, Mart Sander, rohepesu, kaputsiinlased, Lil’ Mart, Santa Maria, küünetehnik, geelküüned, #MeToo, eksmiss Vilsar, festivalihaldjas.