TALLINLANNA MEDAL VENEMAALE Pyeongchangi olümpial võitis Venemaa olümpiaatleetide koosseisus iluuisutamise võistkonnavõistluses hõbemedali Tallinnas sündinud ja Anna Levandi juures treeninud endine Eesti kodanik Natalja Zabijako. Visadus viib sihile ja väike abi ikka! Minne nyt sormi pistetään, Eesti Uisuliidu peasekretär Gunnar Kuura?
KIRSS VALENTINIPÄEVA TORDIL „Halli varjundite“ saaga kolmas film, mis valentinipäeva eel kinodesse paisati, pole küll komöödia, kuid kindlasti üks naljakamaid filme, mida olete viimasel ajal näinud. Võtke peika või pruut kaasa ja minge kinno, naer on terviseks!

EESTI PANK HOIATAB ESTCOINI EEST E-residentsuse aktivistid EASis püüavad asutada estcoini-nimelist krüptovaluutut, mis võimaldaks Eesti e-residentidel kõrvale hoida rahapesu takistamiseks mõeldud rahvusvahelistest nõuetest. Kuhu lähed, EAS?

KÕNTS ÜHISTRANSPORDIS Jah, tallinlasele tasuta, aga pealinna ühistranspordivahendid on sageli nii räpased ja haisvad, et pigem maksaks piletiraha, kui see vaid bussis või trammis sõitmise meeldivamaks teeks.

Nädala sõna: Tinderella

Hellitusnimi naisele, kellega on tuttavaks saadud suhtlusportaalis Tinder.

Vaata ka „Cinderella“, Tuhkatriinu, Cindy Lauper, Nõia-Ella, „Seitse vanatüdrukut“, tinderdama, renderdama, tünder, Meelis Punder, Kate Ryan „Ella Elle L’a“, üllatusmuna Kinder, Kinderstube, „Love Me Tender“, tintla, Ülle Ulla, Kinder, Küche, Kirche, intertüdruk, #Fuckmetoo, trofeenaine, Anu Saagim, stiletto, brigadir, Tintoretto, tinistama, tinti panema, tinnitus, tintinnabuli, Justin Timberlake.