POLE REITINGUT, POLE PROBLEEMI Pärast IRLi reitingu järjekordset kukkumist teatas Helir-Valdor Seeder, et ta ei tähtsusta reitingute kõikumist. Nii see on, mida pole olnud, seda pole ka kahju kaotada!
TALV, MIS TALV KA ON... ütleks Mart Juur. Lumi, päike, külmakraadid – täielik talve võlumaa. Nautige, kuniks antakse!

KÄTTEMAKS ON MAGUS Kas kellelgi on veel kivi viskamata NO99 EV100 etenduse pihta, karjakud ja agronoomid, kalurid ja postiljonid, seltsimehed, esimehed, töölised ja perenaised, pillimehed, baaridaamid, näitlejad ja advokaadid? Tööd ei karda me, juhhei, arvamus on kõigil meil!

KELLELE EI MEELDI JEVGENI OSSINOVSKI? Järjest enam näib, et mitte kellelegi. Äkki oleks sotsidel aeg endale uus juht valida?

Nädala sõna: Estovaatilisus

Selle mõistega tuli 24. veebruaril Paides peetud jutluses välja EELK peapiiskop Urmas Viilma, kes mõistab estovaatilisust kui vastutustundlikku uuenduslikkust, millega „kaasneb innovaatilises arendustegevuses teadliku vastutuse võtmine rahvusliku pärandi, identiteedi, keskkonna, kultuuri, kõige selle eest, mis aitab säilitada uuenduste käigus oma nägu“.

Vaata ka Estoplast, Esto TV, innovaatiline suitsupääsuke, Isamaa 2.0, Estoveri juust, „Tujurikkuja“, vaat siis, vaata aga, Pärsia eeslik, Estravel, Eston Kohver, ettevaatlikkus, saientoloogia, Esto päevad, Estonia, Stonia, Stone­henge, stonehead, skolastika, Nikosia kirikukogu, tonto, Tonton Macoute, Ristija Johannes, anti­kristus, Beebilõust, templirüütlid.