OZZY – 70! Black Sabbathi laulja Ozzy Osborne sai 70aastaseks. Jalad värisevad ja püsib laval püsti mikrofoni statiivi najal, aga ikka laulab! Hell, yeah!
VABA LAVA NARVA Tore, et hea algatus laieneb ja Tallinnast alustanud teatrikeskus avas filiaali ka Narvas. Ars longa, vita brevis!

TARTU IKKA VASTU Tartu valla kahe küla ja ühe aleviku inimesed ütlesid rahvahääletusel ei Tauno Kangro (pildil) Kalevipoja kuju püstitamisele Äksi teeristile. Kõigepealt lasti põhja tselluloositehas, nüüd Kalevipoeg … no on ikka tagurlik rahvas seal Tartumaal!

OMNIVA On postiteenuse kvaliteedi Eestis nii alla viinud, et inimesed kutsuvad neid juba boikoteerima. Omniva katastroofilise allakäigu pärast ei julgegi tõtt-öelda enam postipakke tellida ega saata.

Nädala sõna: rusikapoliitika

Kultuuriminister Indrek Saar sõnastas Õhtulehes ilmunud arvamusartiklis, et „rusikapoliitika on see, kui vägivallast saab poliitika tegemise vahend ja poliitikast omakorda vägivalla õigustamise tööriist“. Saar kirjutas, et rusikapoliitika tekkimises on Eestis süüdi üks erakond, ent kui rusikapoliitika levib, oleme selles süüdi me kõik.

Vaata ka suslik, Indrek Tarand, EKRE, lahtiste uste päevad, reaalpoliitika, politico.eu, lusikat nurka viskama, Silver Anniko „Rusikad“, „Ruslan ja Ludmilla“, musike, kullapai, sadomasopoliitika, koprofaag, Karl Lemani poksiklubi, Õnne 13, Pokemon.