PATUSED PÜÜNISES Ega enne Eesti suusatamises õhku puhtaks ei saa, kui asjaosalised suu lahti teevad. Kui vabaduses käis vassimine edasi, siis ehk vahelduseks kinnises toas istudes läheb jutt lahtisemaks?

TILGAKE METT TÕRVAPOTIS Eesti laskesuusakoondise peatreener Indrek Tobreluts teatas Õhtulehe vahenduses, et laskesuusakoondises „seksikeeldu pole pandud“. Vähemalt mõnes koondises käib mäng lahtiste kaartidega!

VARGA PEAS PÕLEB MÜTS Kultuurkapitali juhina riisus Avo Viiol (pildil) sihtasutusest üle poole miljoni euro, kuid kahekümne aastaga on ta sellest tagastanud ainult umbes ühe protsendi ehk 5326 eurot. Küllap lootis mees, et nõue varsti aegub, kuid nüüd esitati tema vastu pankrotihagi. Tutkit, brat!

NOKK KINNI, SABA KA KINNI Suurbritannia lahkumiseni Euroopa Liidust on jäänud kaks nädalat, aga Ühendkuningriigi parlament ei suuda ei lahkumislepingu, Iiri kaitsemeetme ega üldse millegi osas üksmeelele jõuda, peale selle, et millegagi ei saa nõus olla. Oh, dear...

Nädala sõna: Tutmihhaivuma

Ajakirja Kroonika viimase sõnause võitja – „­tutmihhaivuma“ ehk maakeeli „tutvuma“. Eriti soovitatav kasutada, kui käib jutt Stefani-nimelise noormehe ja Victoria nime kandva neiu tutvumisest laeval nimega Victoria. Järgmiste tutmihhaivumisteni! Vaata ka Tutmihhamon, Tutanhamon, tutti frutti, Tutmihhail Lotman, Tutmihhail Gorbatšov, tutmihhaivumisportaal, tutipidu, viineripidu, rate.ee, Tinder, Tanja Tutmihhailova, Kristen Tutmichal, Nikita Mihhailkov, tuttvart, tuttpütt, nihhuijaitama, Meisterjaan, Tutermaa, Pornhub, Viktoria Ladõnskaja-Kubits, Lebedev-Kumatš, Odnoklassniki, Tulemaa.