VILEPUHUJA ÕNN Selgus, et Danske panga vilepuhuja võib saada väga rikkaks, kui tema tasuks saab 10–30 protsenti tema paljastuse põhjal määratavatest sadade miljonite dollariteni ulatuvatest trahvidest USAs. Kohe algab pankades kõrvulukustav vilekoor!

„VEGANITELE SISSEPÄÄS KEELATUD“ Kihnu naine Mare Mätas ütles välja selle, mida vahest paljud pärimuskultuuri tutvustavad turismiettevõtjad mõtlevad – kui tulete kohta, kus puuduvad supermarketid ning vegankohvikud ning märkimisväärne osa toitu tuleb põllult, merelt, metsast ja ka oma koduloomadelt, siis võtke see tänulikult ja veganpirtsutuseta vastu.

SÜVARIIK HIRMUTAB: Ida-Virumaal põhjustas katkenud elektrivool kaose ja Tallinna kesklinna kortermajas käivitus automaatne sprinklerisüsteem. Kas see võib olla Bilderbergi grupi, reptiilide ja süvariigi kätetöö elanikkonna kontrolli all hoidmiseks?

ANKLE-SOKKIDEGA MEHED Võimatu on usaldada meesterahvaid, kes kannavad vaid pahkluuni ulatuvaid spordisokke, kui nad parasjagu maratoni ei jookse. Vaid on tööl, linnas, argised.