Kruuda „saatuslikuks naiseks“ on tema elukaaslane ning tegelik finantsnõustaja, Reet Raidur (42), koduse hüüdnimega Frau. Ajakiri Kroonika esitles neid esimest korda avalikkusele kolm aastat tagasi, teatades, et Kruuda ilmus hea sõbra Jaan Tootsi sünnipäevale „salapärase blondipäise naisterahvaga“.

Jõukam rahvas teadis, et see daam on Reet Raidur, SEB privaatpanganduse osakonna pealik, mis tegeleb kõige rikkamate klientide rahaasjade eest hoolitsemisega.

Endise pankiirina teab Raidur väga hästi, mida tema kolleegid saavad ja võivad teha ja mida ei tohi. Ka tema Tartu Ülikoolis kaitstud magistritöö on märgilise pealkirjaga: „Kliendi kaitse parandamise võimalused investeerimisnõustamise teenuse pakkumisel.“

Just Reet Raidurit peetakse üheks olulisemaks jõuks, kes püüab Oliver Kruuda finantsseisu päästa ja teeb seetõttu kõikvõimalikke kombinatsioone. Piimatootjad on närvis, sest nad pole lubatud raha kätte saanud. Pankurid usuvad, sest naine ei soovitanud Kruudal Teret kiiresti müüa ja kui DNB keeldus laenu pikendamist ning hakkas nõudma ülisuurt viivist, soovitas ta välja kuulutada piimatootja saneerimise.