Taas on Viljar Arakase firma börsile minemas. Taas valmib Tallinna kesklinnas klaasist megapilvelõhkuja – Olav Miili Maakrikvartal. Taas esineb Rain Lõhmus ärikonverentsil teistest ergumalt. Taas on Siim Kallas Eestis võimul (tõsi, seekord vaid Viimsi vallas)! Taas meelitatakse uusi töötajaid firmadesse jõusaali ja suusapuhkusega, aga ei saada. Taas... Kas jälle on majanduse tipp käes ja kõik lendab kuradile?

Trump on popp

Kristiina Ojulandile (pildil) kuulub juba kolm aastat juhtimisalast nõu andev osaühing Trump Consulting. Ta pole muidugi ainus trumbile panustaja. Eestis tegutsevad ka näiteks ettevõtted Trump Invest, Trump Metall, Trump Trading, Trump Ehitus ja lihtsalt Trump, aga ka Trumpäss.

Estonia ballett lastele keelatud

Rahvusooperis Estonia esietendus Tennessee Wil­liamsi kuulsal näidendil põhinev ballett „Tramm nimega Iha“, mis on alla 14aastastele keelatud. Tüki maailmaesietendus toimus Šoti balletis aastal 2012, kusjuures peaosa tantsis eestlanna Eve ­Mutso. Ühe naise allakäigulugu on täis frivoolseid armustseene ning näha saab Eesti balletilaval seninägematut sensuaalset geiarmastust.

Koolinoorte seas levib nuusksoola ninna tõmbamine

Ekspressi toimetuseni on jõudnud teave, et USAski üha populaarsemaks muutuv nuusksool on Eesti koolinoortele tuttav aine. Nuusksool ei ole Eestis keelatud ja pidi siinsete koolinoorte sõnul andma ninna tõmmates korraliku „energialaksu“, et koolipäevaga ühele poole saada.

Kes on pildil?
KES ON PILDIL? Maskeerimiskunsti näitena esineb filmis „Kogu maailma raha“: a) vennad Weinsteinid b) „Meie mees“ Aivar Riisalu ja roheliste kapten Zuzu c) Kevin Spacey ja tundmatu araablane d) Tiit Ojasoo ja Ene-Liis Semper Õiget vastust vaata leheküljelt 5.

KES ON PILDIL? Maskeerimiskunsti näitena esineb filmis „Kogu maailma raha“:

a) vennad Weinsteinid

b) „Meie mees“ Aivar Riisalu ja roheliste kapten Zuzu c) Kevin Spacey ja tundmatu araablane

d) Tiit Ojasoo ja Ene-Liis Semper

Õiget vastust vaata persooniloost.