Jõulud on ikka comebackide aeg. Ekspressi vana staari Liis Haaveli (pildil, uue nimega Elois-­Catherine Haavel) püüdis kinni Katrin Lust oma saates „Kuuuurija“. Ajad on muutunud, töövõtted mitte: Haavel petab endiselt vanainimestelt raha välja. Haavel on korduvalt kelmuses süüdi mõistetud. Praegu ei pea ta vanglas istuma, kuna peaks end parandama kriminaalhooldaja valvsa pilgu all. Aga kuhu, kelle kinnisvarale see pilk küll suunatud on?

Kohe näha, et võrdsuse ja heaolu ühiskond


Eile vähendas Swedbank Grupp oma juhtkonda kolme inimese võrra. Kõik olid eestlased. Täitsa juhuslikult! Ega ju ometi rootslased rahvuspõhist personalipoliitikat aja!

Ettevaatust, jälgitakse!


Õiguskantsleri tänavusele jõulukaardile on liimitud väike punane kleeps; lisaks rahulikele pühadesoovidele tuletab kantsler meelde, et oma nutiseadme kaamerasilma võiks kinni kleepida: „Et keegi peale päkapiku ei piiluks.“ Kas õiguskantsler muretseb jälgimisühiskonna või sootuks lutikate pärast?

Onupojalauluvõistlus


Muusikaringkondades sügatakse lõuga, kuidas täpsemalt pääses „Eesti laulul“ poolifinaalidesse Renate lugu „Videomäng“. Vastuseks veeretatakse mõttelõnga: laulja ­Renate Saluste (pildil) elukaaslane on poliitik Siim Pohlak. Siim on aga Anni Rahula vend ja Anni on omakorda „Eesti laulu“ peaprodutsendi Tomi Rahula abikaasa.