Paavst Franciscus külastab katoliiklike sahistajate andmetel Eestit 25. septembril. Eestil veab: praegune paavst pole veel käinud sellistes katoliiklikes suurriikides nagu Prantsusmaa ja Hispaania. On see kompliment Eesti julgeolekule? Prantsusmaal ja Hispaanias kasvab kiiresti muslimite kogukond.

Osta auto! Hind 105 miljonit

Autoportaalis Auto24 on müügil 1957. aasta Mercedes-Benz SL 300 Roadster, läbisõiduga vaid 5000 kilomeetrit. Soome luksusautokaupmees küsib punast värvi kaunitari eest 104,9 miljonit eurot. Ta reklaamib, et auto oli oma aastakäigu kiireim ning seisis garaažis 33 aastat, kuni uuesti välja sõidutati ja põhjalikult värskendati. Tegemist on haruldase autoga, mida toodeti ainult 1858 eksemplari. Selliseid sõidukeid ostetaksegi sageli investeeringuks.

ERR armastab „Klassikokkutulekut“

ERR kajastas hittkomöödiat „Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused“ massiivselt oma saadetes, sh esilinastusest tehti lõik isegi „Aktuaalses kaameras“. Ainuüksi portaalis err.ee ilmus alates läinud aasta suvest filmi kohta 18 uudist. Muidugi pole see seotud asjaoluga, et filmi lavastaja René Vilbre on ETV pikaajaline pearežissöör ja praegune elamussaadete toimetuse režissöör-toimetaja.