Spordiajakirjanike selts menetles uute liikmete avaldusi. Enamik sooviavaldajaid kirjutasid avaldusse ka põhjenduse, miks nad peaks seltsi kuuluma. Postimehe sporditoimetuse juhi, endise laskesuusataja Martten ­Kaldvee avalduses seisis aga vaid soov liikmeks saada. Kesine avaldus tekitas seltsis arutelu, kas Kaldvee on ajakirjanik või mitte. 38 kohalolnu seast sai Kaldvee kandidatuur 2 poolt ja 14 vastuhäält, ülejäänud jäid erapooletuks. Enne Postimehe ridadesse asumist töötas Kaldvee Eesti laskesuusatamise föderatsiooni peasekretärina.

Kommunikatsioonimeeste raju nädal


Poliitilise kommunikatsiooni suurmeistritele Ott ­Lumile ja Andreas Kajule oli eelmine nädal erakordselt raju. Nädala alguses sai nende klient, ravimimüüja ­Margus Linnamäe piltlikult öeldes vastu hambaid, sest Riigikogu jättis tühistamata apteegireformi. Ja seejärel astus Lumi-Kaju teine kunde Swedbank välja Vastutustundliku Ettevõtluse MTÜst. Alati keset action’it!

Verevalamisnaljad võtsid publiku kaameks


Detsembri alguses sai Neinar Seli 60aastaseks. Juubelipeole oli teiste seas kutsutud ka tema naabrimees Mati Alaver. Juubilar oli külalisi lõbustama palunud vennad Piusid, kes laval muu hulgas ka verevalamise nalja tegid. Pool publikust olevat jõledasti näost ära vajunud.