JURISTIDE SMS-LAENUD

Kiirlaenufirmadele on kõige probleemsemad kliendid algajad juristid, kes jätavad mõnikord nimelt laenud tagasi maksmata, et siis oma oskusi laenuvaidluses proovile panna.

TALLINNA VAID ÜKS HAIGLA

Keskerakondlasest abilinnapea Merike Martinson rääkis konverentsil “Meditsiin 2015” Tallinna haiglate ühendamisest. Ta visioneeris, et tuleviks kerkib kusagile pealinna täiesti uus ja moodne nn keskhaigla, mis olekski Tallinna ainus haigla. Sellel haiglal olla juba kohtki Lasnamäel olemas.

EESTI SUURSAADIK KUTSUTI VÄLJA

Ajakirjaniku ja europarlamendi endise liikme Giulietto Chiesa vahistamine Eestis põhjustas Itaalia meedias skandaali, jõudes loetud tundidega mitmekümne ajalehe veebikülgedele. Muuhulgas märkisid lehed esmaspäeva õhtul, et Itaalia välisiministeerium nõudis kiireid selgitusi Eesti suursaadik Celia Kuningas-Saagpakilt.

SAVISAAR TANTSIB JUURE PILLI JÄRGI

Kolmapäeval õhtul koguneb Tallinna 500 linnaametnikku Vene kultuurikeskusesse jõulupeole. Piduliste meelt lahutab Sepo Seemanni monotükk ja tantsuks mängib folkansambel Curly Strings. Õhtu nael on diskoprojekt Ennu Ratas. Plaate keerutab humorist ja ajakirjanik Mart Juur, kes on korduvalt linnavõimu kallal hurjutanud. Möödunud aastal enne kohalikke valimisi teatas Juur: „Kui valitsev linnavõim võtab sinult 1000 eurot aastas, siis Ennu Ratas teeb oma protestiaktsiooniga sellele lõpu. Moodustame KuKu klubisse esimese tantsiva inimketi.“

MITTE AINULT PUUSEPP

Spioon Uno Puusepp pole ainus eestlasest staar Vene meedias. Sel nädalal näitab telekanal Rossija 1 järjekordset saadet Jaak Joalast.

ÕUDNE RUBLA

Eesti talunikud ägisevad, et ei saa piima Venemaale müüa. Kuid neid ei aitaks isegi see, kui Kreml taas idaturu lahti teeks. Eesti piim on venelastele liiga kalliks muutunud, sest rubla väärtus euro suhtes on tänavu kukkunud ligi 40 protsenti.