Teooria ja praktika (veini serveerimine) põhjal pääses lõppvooru kuus võistlejat, sedakorda kõik mehed. Kolm parimat pidid täitma lisaülesandeid, kus tähtsaks peeti nii teadmisi (vigase veinikaardi parandamine, jookide äratundmine pimedegustatsioonil) kui näitlejameisterlikkust ja inglise keele oskust.


Tänavu kuulsa Michel Laroche’i Chablis’ veinimaja spondeeritud võistluse võitis mullust tiitlit kaitstes Kristjan Markii (pildil vasakult neljas) restoranist Balthasar. Kogenud võistleja on ka kolmanda koha mees Aivar Vipper (vasakult kolmas, Tallink Spa ja Conference hotelli teenindusjuht), kes kaotas punkte kõikide roogade juurde mullijooke soovitades – see oli kohtunikele ilmselt liiga ekstravagantne. Uuem tegija Kristjan Peäske (teine koht, hotell Kolm Õde, pildil vasakult viies) hiilgas reageerimiskiiruse ja lennuka inglise keelega.


Võitja saadetakse preemia(veini)reisile Lõuna-Aafrikasse. Talle langeb ka kohustus esindada Eestit Euroopa meistrivõistlustel ja MMil. Teise ja kolmanda koha mees sõidavad septembris Chablis’sse  Laroche’i veinifestivalile.