Alates tulevast nädalast kuulub ta konkureeriva toidutööstuskontserni Pere juhatusse, hakates juhtima, korraldama ja arendama ettevõtte äritegevust.

"Toiduainetööstus on inspireeriv valdkond, silmaringi laiendav ja hariv. Mulle meeldib keeruline äri - see pakub väljakutset. Tootmisega seotud ettevõtetes töötamine on võimas kogemus - kui oled seda kogenud, tundub kõik muu kuidagi lihtne," räägib Liivamägi Ekspressile. Lahkhelisid Teres ja uusi väljakutseid Peres ta lähemalt kommenteerida ei soovi.

Kruudaga on Liivamägi täna endiselt seotud läbi Keefiri SPA projekti, millega suurärimehe eestvedamisel plaanitakse Hiiumaale rajada kultuuri-, kunsti- ja puhkekeskus. Varem kümme aastat ravimitööstuses, täpsemalt Novartis Consumer Health Services Eesti filiaali juhina karjääri teinud Liivamägi on kirglik konjakisõber ja Eesti Naiste Konjakiklubi asutaja. Selle organisatsiooni eesmärk on tema sõnul konjakikultuuri au sisse tõstmine ja omamoodi on tegu vastusega samalaadsele tegutsevale meeste klubile, kuhu naised pole oodatud.