Mis see mets on? Gümnaasiumide riigikaitseõpetajad kurdavad, et noortele ei tule välilaagrisse minnes õpetada mitte seda, kuidas metsas ellu jääda, vaid seda, mis on mets; mitte seda, kuidas priimuse ja kastruliga metsas süüa teha, vaid kuidas üldse süüa teha!

Rõivas, leia 10 milli! Sotsiaalminister Taavi Rõivasel on võimalus meie kõigi vanaduspõlve kergendada — ainult 10 miljoni euroga! Akadeemik Andres Metspalul valmis projekt “igale eestimaalasele geenikiip”. Eestis lõpeks ravimite uisapäisa söömine, igamees saaks teada, mis haigusi ta geen kannab ja milline ravi kohe kindlasti ei toimi.

Igavlevad pühamehed Rahvaloenduse andmeil on Eestis viimase kümnendiga luterlaste arv kahanenud 40 000 võrra. Otse koolipingist maakoguduste etteotsa määratud noored ja energiast tulvil kirikuõpetajad leiavadki end tihtipeale vaid mõnest vanainimesest koosneva koguduse eesotsast. Oma energia uputavad õpetajad kiriku meililistides igasugustel teemadel vaidlemisse.

Lilla leegi vennaskond 48 inimest nimetasid rahvaloendusel enda usulahuks lilla leegi hoidjate vennaskonna. Suure tõenäosusega on tegu naljavastustega, sest eelmisel rahvaloendusel tunnistas end selle vennaskonna liikmeks kõigest üks inimene. Uue loenduse tarvis kasutas siseministeeriumi usuasjade peaspetsialist Ringo Ringvee kõiki eelmise küsitluse jooksul mainitud usundeid ning kokku saigi ülivärvikas nimekiri. “See on kindlasti üks kummalisema nimega nimetustest ja jäi paljudele silma,” tunnistas Ringvee.