Nii tuvastaski Ekspressi degusteerimistoimkond firma Tervise Kodu kommides veel järgmisi nüansse:


“Nagu vanaema põlvemääre või tiigrisalv. Maitsev.”


“Veidi meenutab taruvaiku või kuusevaiku.”


“Metsa mekk jääb suhu küll! Paremad kui kuusevõrsed.”


“Väga hea! Kalevil oli ju ka kunagi batoonikomm nimega Kuuseke, see oli ka kuusemaitseline.”


“Mentooli või hambapasta mekiga.”


“Minule meenub Kreeka vein Retsina, mis on vaigumaitseline. See on väga hea vein, esimesel joomisel hallituse maitsega.”


Metsamoori sõnul annab Karula looduspargi kuuskedelt korjatud okaste pulber kommidele mõrkja maitse ja on tervisele väga kasulik. “Ta on ju looduslik C-vitamiini-pomm! Kuuseokas töötab ka antioksüdandina ja vanarahvas kasutas kuuseokkajahu loomade organismi turgutamiseks. Me olemegi siin naernud, et mida jõulukuusega teha – see tuleb ära süüa!”


Metsamoor soovitab muide kuuseokkaid ka sidruni asemel tee ja küpsetiste sisse panna.