Poolt! Aga loetelu tuleks täiendada: paindlike töövormidega, nagu töö täielikus või osalises joobes, töö mäluaugus ja töö tugeva pohmel­liga. Vähemalt 100 grammi enne operatsiooni peaks igale kirurgile lubatud olema. Või siis jälle auto- ja bussijuhid. Teate ju ise, milline liiklus tänapäeval on?! Kogenud autojuht ei tohiks ilma julgusetropita välja sõita.

Eesti tööturg tuleb avada kolmandatest riikidest tulevale välistööjõule.

Poolt! Oleme nõus ainult moslemiriikidest pärit võõrtöölistega – need ei joo meie viina ära.

Välistööjõud aitab eesti rahvust taastoota.

Poolt! Eks sa proovi pärast liitrit kanget alkoholi midagi taastoota! Ega ei tõuse küll!

Seadustest tuleb kaotada toetusstreikide korraldamise võimalus.

Vastu! Võib-olla pole streike tõesti vaja, aga toetus peab jääma. Kui Jaan ja Fedja poleks eile korraldanud minu toetamist, poleks ma arvatavasti koju jõudnudki!

Maksundus:
Maksusüsteem ei vaja ümberkorraldamist ega uusi maksuliike, vaid maksukoormuse alandamist.

Poolt! Eriti tuleks alandada alkoholiaktsiisi. Minul on küll mu pudel käes, aga korter külm ja naine-lapsed näljas. Pole just lõbus juua.

Tuleb alandada tööjõumaksude taset. Sotsiaalmaks muuta maksuks, mille tasub töötaja.

Vastu! Sotsmaks on ikka tööandja asi. Tuled töölt, närvid püsti, võtad klaasikese või paar. Ja nii iga jumala päev. Ja siis satud haiglasse, mida finantseeritakse sotsmaksust. No mis kuradi pärast oleks sina sotsmaksu maksma pidanud? Sa ei joo ju mitte enda, vaid närviajava töö pärast.

Haridus:
Lahutada põhikoolid gümnaasiumidest ja sulgeda konkurentsivõimetud gümnaasiumid.

Poolt! Suletud gümnaasiumidesse võiks teha viinapoed, kõrtsid või alkohoolikute klubid.

Kõrghariduses tuleb üle minna tasulisele õppekorraldusele.

Vastu! Mina käisin ülikoolis siis, kui mingit õppemaksu ei olnud ja stippi maksti veel pealegi. Aga raha ikka ei jätkunud! Noor inimene joob ju nagu loom! Ja teie tahate veel õppimise maksustada?

Sotsiaalkaitse:
Süsteemselt korrigeeritud sotsiaaltoetuste maksmine, et toetusi saaks vaid need, kes neid reaalselt vajavad.

Poolt! Eile panime Veltsiga tina. Täna ärkame mõlemad ilge pohmakaga, kuid Veltsil on külmkapis kolm õlut, mul aga mitte muhvigi. Kumb meist peaks riigilt õlletoetust saama? Loomulikult mina, kes ma seda reaalselt vajan!

Tõsta pensioniiga 67 eluaastani.

Poolt! Aga miks ainult 67 eluaastani? Võite vabalt ka 107 eluaastani tõsta – suur osa eesti meestest ei ela nagunii selle praegusegi pensionini!