Parfüümid võivad meie ette manada terveid maailmu. Kuidas oleks Vahemere rannaga, kus kuulete vaikset lainete loksumist ja tunnete kõikjal värskete puuviljade aroomi? Kui see pilt tundub teile meeldiv, siis kujutage ette, mis tunne on seda parfüümina kanda ning teie läheduses olevatele inimestele sedasama kujutluspilti tekitada. Just sellised parfüümid on Calvin Kleini Everyone ja Armani Aqua di Gioia. Esimeses sisaldub vee hõngu ja tsitrust, viimasest kumavad läbi apelsin ning ingver. Armani Aqua di Gioia on samuti aromaatne ja tsitruseline, lisades veidike magusust jasmiiniga. Sidrun muudab lõhna mõnusalt värskeks. Mõlemale annab pisukest vürtsi muskus. Kui armastate selliseid noote, on need teile ideaalsed lõhnad!

Magus ja puuviljane, nagu suvi olema peab

Suvi on täis maasika- ja lillelõhna ning magusat erimaitselist jäätist, mida mõnusa rannapuhkuse ajal nautida. On täiesti arusaadav, et inimesed armastavad suve lõhna ja seda ka enda peal kanda. Neile, kes eelistavad magusat ja puuvilju ning mis tahes nende kombinatsioone – meil on tore üllatus! Suvi on nüüd ka pudelisse pandud!

Escada Flor del Sol on aromaatne, puuviljane ja magus, mida on vürtsitatud tsitrusenoodiga. Kui otsite parfüümi, mis meenutaks ühte korralikku suvist rannapuhkust mõnusa magusa kokteili saatel, ei ole paremat valikut kui see parfüüm! Kui armastate magusust, võite üsna kindel olla, et see on suveks täpselt õige parfüüm!

Suvine jalutuskäik metsas

Teate küll seda suvepäeva, kus olete otsustanud lähedastega metsa jalutama või parki piknikut pidama minna, värsked hooajalised puuviljad kaasas? Ka see on mitmel viisil pudelisse pandud. Kui soovite tekitada nii endas kui ka teistes vastupandamatut isu jalutuskäigu või pargipikniku järele, on teie jaoks õiged suvised parfüümid Hugo Bossi Alive, Chloé Nomade ning Creedi Aventus. Kõigis neis on puuviljased ja puidused noodid. Alive sisaldab lisaks vaniljet, suvist musta sõstart ning mõnusat jasmiini, tegemist on fenomenaalse ja nauditava puuviljapommiga. Chloé Nomade muudab jalutuskäigu metsas tõeliseks kogemuseks oma samblanoodiga, lisades ka mõnusat tsitrust, mis on põnev ja eksootiline kombinatsioon. Ka Creed Aventus sisaldab tsitrust, nii et ärge unustage piknikule minnes puuviljakorvi maha!

Nende populaarsete suviste lõhnadega olete igaks suviseks olukorraks, väljasõiduks ja toimetuseks valmis! Täitke oma suvi lõhnadega ja nautige suve ning ilma!

Parimad parfüümid suveks leiate SIIN.

Jaga
Kommentaarid