Liuglemisrõõmu igasse päeva

Mõnusatel õhtupoolikutel saabuvad pered jääle täies koosseisus. Kohal on ka kõige pisemad – neile on uisuväljakul liuglemiseks väikesed mängujänkukesed, millega vanemad rõõmsaid lapsi ringi sõidutavad. Jääle minekut ei pelga keegi, sest vajadusel on abivahendid ka suurematele algajatele. Lapsed libisevad rõõmsalt ringi, keerutavad ja lustivad.

Lapsed libisevad rõõmsalt ringi, keerutavad ja lustivad.

Paarid jagavad piirde ääres termosest teelonksu ja liuglevad siis käest kinni hoides jääle tagasi, lastes talverõõmul end mööda siledat jääd kanda. Noored tulevad aga koos sõpradega kohale juba pärast koolitunde, harjutavad trikke ja veedavad igati mõnusalt aega. Selline on tavaline pärastlõuna ja õhtupoolik siis, kui Haabersti jäähalli katusega uisuväljakul on avatud vaba jää.

Jääle trennikaaslaste, klassi või kolleegidega

Mitmekülgne uisuväljak on broneerimise korral avatud ka spordiklubidele treeningute läbiviimiseks, olgu siis tegu uisutamise või jäähokiga.

Koolidele pakub välijäähall päeva esimeses pooles suurepärast võimalust õpilastele meeleolukaid talviseid üritusi või kehalise kasvatuse tunde korraldada. Koolilapsed saavad muusika saatel uiskudel tiirutada, uusi oskusi omandada ja värsket õhku ning tervislikku liikumist nautida. Paljud koolid ei pea paljuks lausa teisest linnast Haabersti jääplatsile tulla, sest uisuväljaku talverõõmus atmosfäär on alati kutsuvalt sõbralik.

Paljud koolid ei pea paljuks lausa teisest linnast Haabersti jääplatsile tulla.

Ka ettevõtted broneerivad uisuväljakut oma koosviibimisteks. Tegemist on ideaalse kohaga, kus kolleegidega lõõgastuda, meeskonnatunnet tugevdada ja lihtsalt lõbusalt aega veeta.

Haabersti uisuväljak on kui talvine oaas Tallinna südames, mille märksõnadeks on rõõm liikumisest ja hästi veedetud aeg. Kuuskedega kaunistatud uisuplats on avatud sügisest kevadeni, olles vahvaks kohaks, kus igaüks saab kogeda talvevõlusid ning luua mälestusi, mis soojendavad südant aasta läbi.

Haabersti välijäähall on avatud kõigile

Haabersti jäähalli uisuväljakule on oodatud pered, sõpruskonnad, spordiklubid, koolid ja ettevõtted.

E-N 6 eur / 4 eur*

R-P 7 eur / 5 eur*

*sooduspilet lastele, õpilastele (kuni 19 aastat), pensionäridele

Perepilet koos uiskudega (2 täiskasvanut + 2 last ) 25 eur

Perepilet koos uiskudega (2 täiskasvanut + 1 laps) 21 eur

Uisurent 3 eur

Tõukekelk „Jänku“ 5 eur

Abiraam tasuta

Perekaardiga hinnakirjast kuni 50 % soodustust

  • Haabersti uisuväljakul saab uiske kohapealt laenutada ja numbrivalik on suur.

  • Kütteta uisuväljak pakub tänu tuulekindlatele seintele ja katusele ilmastiku kapriiside eest piisavalt kaitset, võimaldades kõigil jäärõõmude nautijatel end mugavalt ja turvaliselt tunda.

  • Soovi korral saab tellida instruktori gruppidele, sünnipäevadele ja teistele üritustele.

  • Haabersti uisuväljak asub aadressil Haabersti 3, Tallinn.

  • Broneeringud ja küsimused: info@icearena.ee

Vaba jää kellaaegu ja uudiseid jälgi:

Jaga
Kommentaarid