Lennujaama kodulehelt nähtub, et kella 7.40 paiku maandus Tallinnas Helsingist tulnud Finnairi lend. See hilines veidi enam kui tunni. Kaks järgnevat Finnairi Helsingi-Tallinna lendu aga tühistati. Omakorda jäi ära Finnairi kaks Tallinna-Helsingi lendu.

Üks lend suunal Helsingi-Tallinn aga veidi aja eest startis. See tähendab, et olud on Vantaa lennujaamas paremaks läinud.

Kui Eestis paistab, et talv on tagasi, siis põhjanaabrite juures on sel veel suurem mõõde. „Soomet tabas lumetorm. Ohtlikud sõidutingimused tõid kaasa liiklusõnnetusi üle riigi,“ raporteeris Yle. Toimuv mõjutab negatiivses vormis nii lennu- kui ka ühistranspordiliiklust.

Tallinnas pole lendude tühistamisi seni rohkem olnud, küll aga on tavapärane hilinemine. Näiteks kell 9.10 Riiga startima pidanud lend väljus kokkuvõttes kell 10.25.

Lennujaama kõneisik nentis, et loodetakse, et rohkem tühistamisi täna ette ei tulegi, küll aga tulebki keeruliste ilmastikutingimuste tõttu olla valmis muudatusteks lennuplaanis. Infot saab lennujaama kodulehelt.

Keskkonnaagentuur andis teada, et aktiivne madalrõhkkond liigub täna üle Kesk-Soome edasi Põhja-Rootsi suunas ja selle lõunaserv ulatub Eesti kohale. Lume- ja lörtsisadu mitmel pool jätkub, paiguti võib tuisata, sadu levib aeglaselt ida poole. Õhtuks muutub sadu harvemaks.

Lääne-, Kesk- ja Põhja-Eesti on saanud öö jooksul omale koheva lumevaiba. Lund on paiguti 10–20 cm, mõnes kohas enamgi.