Täna kella 17.35 paiku juhtus Rakveres Laada ja Posti tänava ristmikul liiklusõnnetus, kus sõiduautoga Toyota sõideti otsa tõukeratturile. Tõukeratast juhtis hinnanguliselt 6-8 aastane poiss, kes jooksis kohe pärast õnnetust ära.

Rakvere politseijaoskonna välijuht Tauno Lempu palus pärast õnnetust abi poisi tuvastamisel, et veenduda tema heaolus. „Laps võis õnnetuse järel ehmuda ega pruukinud aru saada, et vajab arstiabi. Tahame kindlaks teha, et temaga on kõik korras. Palume kõigil, kes tunnevad poisi kirjelduse järgi ära, sellest teada anda. Kui poiss peaks kodus õnnetusest rääkima, siis palume, et vanemad meiega ühendust võtaksid,“ ütles politsei välijuht.

Veidi enne kella 20 teatas politsei, et poiss on tuvastatud. Tänu otsinguteatele, mis levis meedias ja sotsiaalmeedias, leiti poisi ema. PPA pressiesindaja Leana Loide sõnul ei paista väliselt, et poiss oleks õnnetuses viga saanud, kuid võimalike vigastuste tuvastamiseks pöördutakse siiski haiglasse.

Sõiduauto juht küll peatus pärast õnnetust, kuid pärast poisi lahkumist sõitis ära ka tema. Tegemist oli naisega, kes juhtis musta värvi Toyotat.

Politsei palub abi õnnetuses osalenud autojuhi tuvastamisel. Naisel või õnnetuse pealtnägijatel palutakse pöörduda lisainfoga Rakvere politsei välijuhi numbrile 513 9088.