Selle aasta motomess ei erine kahe aasta tagusest kuigi palju. Oodata on mitmeid seninägematuid mudeleid ja täiendusi.

Oodata on uuendusi Audilt, kes toob turule uue Audi A1 ning A6 Allroadi. Samuti on oodata täiendatud versiooni A4 mudelist.

Uhiuuest A1 oodatakse suurt konkurentsi järgmisel aastal ilmuvale uuele Volkswagen Polole. Volkswagen ise sel aastal Mondial de l’Autol ei osale ning seda peamiselt majanduslikel põhjustel.

BMW esitleb Pariisis seitsmenda generatsiooni äärmiselt populaarset kolmanda seeria mudelit. Auto müük peaks algama tuleva aasta esimeses kvartalis ning on saadaval muu hulgas hübriidina. Uus kere on ehitatud põhjale, millele tulevikus rajatakse uus M3.

Esmaesitlusele tuleb uuenduskuuri läbinud linnamaastur X5 ning pikisilmi oodatud roadster-tüüpi Z4. Debüütesitluse teeb BMW seni suurim coupe-kerega kaheksas seeria.

Mercedes-Benz toob oma austajateni uhiuue AMG A35. Selle neljaveolise kaunitari kapoti all tuksub 300-hobujõuline süda.

Esmakordselt tuleb esitlusele Mercedese esimene linnamaasturist elektriauto Mercedes- Benz EQ C. Kaks aastat tagasi tutvustas Mercedes EQ kontseptsiooniautot samuti Pariisi automessil.

Uuendusi on oodata ka Škodalt, kes toob turule täienduse oma küllaltki populaarsest linnamaasturist Kodiaq vRS. Selle kaheliitrise turbodiiselmootori võimsus küündib 237 hobujõuni, mis omakorda jaotab võimuse kõigi nelja ratta vahel.

Pariisis esitletakse ka uut ideeautot. Siiani ei ole mudelil nime ning samuti pole teada, kellele auto suunatud on.

Renault’ tootjalt on oodata põnevat kontseptsioonauto esmaesitlust. Millist ideeautot esitletakse, jääb saladuseks oktoobrini.

Tähistamaks oma 20 aasta juubelit, esitleb Suzuki Pariisis legendaarset Jimnyt. Välimuselt on auto teinud täiskäigu tagasi, sarnanedes teise generatsiooni väikemaasturiga, mille välisilme rõhutab auto suurepäraseid maastikuomadusi.

Kauaoodatud konkurent Range Roverile

Novembris esitletakse Los Angelese motomessil kauaoodatud BMW X7 luksusmaasturit.

Autotehase lekitatud videos on näha, kuidas tugevat kamuaaži kandev supermaastur pannakse proovile liivasõidul, lumel, linnatänavatel ja kiirteedel. Siiani pole kindel, milline uus X7 välja näeb, kuid kindel on see, et tegemist on tõeliselt luksusliku maasturiga, mis ei jää hätta üheski teeolus.

X7 on alternatiiv siiani suuremate maasturite turgu valitsenud Range Roverile ja Mercedes-Benz GLSile.

Kui palju kogu see luksus maksab? Spekuleeritakse, et kuuesilindrilise diiselmootoriga X7 hinnad algavad 95 t ning V8 mootoriga isendi eest tuleb välja käia ligikaudu 113 t.

Eelmise aasta septembris esitles BMW Frankfurdi automessil X7, Z4 ja 8. seeria kontseptsioonimudeleid. Kas autod on säilitanud ka oma unikaalse välimuse, näitab vaid aeg.

Jaga
Kommentaarid