Stiili ja luksust viljelev Waldorf Astoria – mida loetakse Hiltoni hotelliportfelli kõige nooblimaks brändiks – avas hiljuti uue hotelli Amsterdami kesklinnas Herengrachti kauni kanali ääres asuvas 17. sajandist pärinevas kunagises kaupmehemajas. Ruumika aiaga ümbritsetud hotellis on 93 voodikohta, koosolekusaalid, tervisekeskus, bassein, baar ja restoran.

Ukraina kaudu pahandustesse

Kuigi Kohver on kaugel sellest, et teatud riike “kurjuse teljel” olevaiks lugeda, nõuab Iraaki ja Iraani rändamine vähemasti esimesel korral ilmselt keskmisest suuremat vaprust ja meelekindlust. Varsti saab mõlemasse põnevasse (kuid riskantsesse) sihtpunkti Kiievi kaudu – 3. juunist käivitab Ukraine International Airlines kolm korda nädalas toimuvad lennud Kiievi ja Erbili (Iraak) ja Teherani (Iraan) vahel.

Nigeeria lennuliiklus terava kontrolli all

Pinged, rahutused, inimeste kadumine ja relvastatud bandiidid on Aafrika rahvarikkaima riigi Nigeeria (175 miljonit elanikku) valitsust sundinud teravdama julgeolekut kõigis Nigeeria lennujaamades. Arik Air, riigi suurim lennufirma, palub end reisidele registreerida nii vara kui võimalik. Lennujaamades nuhivad ringi automaatidega sõdurid, olukord on plahvatusohtlik.