Eesti rahvas on üle elanud katku, kaks maailmasõda ja Andrus Ansipi valitsemisaja, aga massiimmigratsiooni ei pruugi eesti rahvas enam välja kannatada.

Juba praegu õpetatakse Tartu ülikoolis salaja araabia keele õpetajaid, et esimeste pagulaste saabudes panna need õpetajad pagulaslastega samadesse klassidesse ja hakata ka eesti lastele araabia keelt õpetama, et nood unustaksid eesti keele ja hakkaksid rääkima vaid araabia keeles.

Juba on tulnud teateid, et Tartu ülikoolis lõpetatakse ära majandusteaduse, usuteaduse ja filosoofia õpetamine, sest see on haram ehk islamiusus keelatud.

Tallinna sadamasse saabus hiljuti suur laevatäis musta riiet. Ainus selgitus nii suurele riidekogusele on plaan kõigile eesti naistele burka õmmelda. Kas teie arvates on sigade katk juhus?

Anna oma hääl massiimmigratsiooni vastu. Päästame Eesti!

2) Legaliseeri narkootikumid!

Paljudes Eesti peredes algab hommik kohvi, ajalehe ja väikese fentanüülisüstiga, et pereisa peaks hommikul Tallinna liikluses vastu.

Fentanüül teeb autojuhi mõnusaks ja pehmeks, ta ei rabele ega rapsi, ei tee suunatuld näitamata reavahetusi, ei ületa punase tule all ristmikku ja on muidu tore mees.

Kahjuks represseerib politsei julmalt mõningaid fentanüülitarvitamisega kaasnevaid õnnetuid kõrvalnähtusi, nagu vahel ette tulevad plekimõlkimised, teelt väljasõidud ja vahel kahetsusväärsel kombel ka mõned allaaetud jalakäijad.

Viimaste õnnetus saatus on küll väga taunimisväärne, aga Šveitsi sõltumatus kvaliteediinstituudis tehtud uuringu kohaselt on fentanüülimehe auto ja jalakäija kokkupõrkes peaaegu alati süüdi jalakäija.

Lase elada, raisk!