Härra Antropov, Jaan Mölder ütleb, et, et nii ülemöödunud nädalal toimunud läbiotsimise, kui ka 2006. aastal toimunud analoogse menetluse taga näeb ta teie isikut. Mis te sellest arvate?

Kuidas saab ühe või teise menetluse taga olla keegi kõrvalseisev isik. Kui on põhjus ja on  asjaolusid menetluse alustamiseks, siis seda alustamist otsustab ju prokuratuur ja läbi viib politsei, kuidas saab keegi kolmas isik seda mõjutada.

Ta osutab teile.

Kuidas saan mina midagi kellelgi ette öelda või mõjutada?

Te olete olnud mõjukas politseinik, teiseks olete te riigikogu ja selle õiguskomisjoni liige.

Meie riik on piisavalt arenenud ja piisavalt demokraatlik riik, et siin kellelgi oleks tüli korral võim ja õigus näpuga näidates kellegi poole, et selle suhtes kriminaalmenetlust alustada või koguni vangi panna.

Siin probleem ikka selles, et Möldril endal on jamad ja ta otsib konkurentide või vaenlaste seast süüdlasi.

Vaenlaseks peate te ennast, antud kontekstis.

Kui olin ettevõtja (Antropov oli mõnda aega Paldiski põhjasadama juht), siis linnavalitsuse käitumine ettevõtte suhtes lausu vaenulik. Koostööst ja abistamisest ei saanud me rääkida. Ta ei andnud meil võimalust arendada, ta ei andnud normaalselt ettevõttel tegutseda. Aga see on kõik on ettevõtja ja kohaliku omavalitsuse omavaheline asi ja ei puuduta absoluutselt tema isiklikke asju.

Kinnitate, et osutab teile asjata?

 Absoluutselt. Enda probleemide puhul otsib süüdlasi teiste hulgast. Ta ei taha tunnistada, et Paldiski linna juhtimine pole olnud päris selline, nagu ta peaks.