Nii Gabriel Batistuta kui Hernan Crespo osalevad aktiivselt treeningutes, kuid Bielsal pole oma staarmängijatesse hetkel suurt usku. Mänguplaan, milles esiründaja rolli täidab kesktormaja Crespo, mida Bielsa võib Ibarakis Nigeeria vastu kasutada, ei ole ennast siiani õigustanud ? Jaapani klubi Tokyo FC vastu mängiti välja vaid vilets 0:0 viik. Ei Bielsa ega keegi mängijatest tahtnud pärast matši ärevil reporteritele jutustada, miks väravaid nii nadilt tuleb.

Kogu oma raudsest ülesehitusest ja hästiõlitatud mängustiilist hoolimata ei õnnestunud Argentina koondisel Jaapani klubide vastu erilisi väravavõimalusi luua. Ainuke, kelle esitus treenerile tõeliselt rõõmu võis valmistada, oli keskväljamootor Diego Simeone. Tema aktiivsus torkas silma seda enam, et ta on viimased kuus kuud vigastuse tõttu jalgpallist eemal olnud.

Simeone on ainuke Argentina koondislane, kes oma rahvussärgi juba rohkem kui 100. korda selga tõmbab.

Kui Crespo ja Batistuta pole Argentina treeneri silmis piisavalt veenvalt esinenud, siis ründaja Claudio Caniggia on üldse kimpus põlvevigastusega. Ta teeb küll kergeid treeninguid, kuid peab ilmselt siiski Nigeeria vastu platsile pääsemisest loobuma. Buenos Airese ajalehed kuulutavad, et tema asendamiseks peab Bielsa siiski viimasel minutil koondisse kutsuma Barcelona noore tähe Javier Saviola. Bielsa seda esialgu kommenteerida ei taha.