Ekspress kirjutas eelmisel nädalal, kuidas mees viibib Rotterdamis “koduarestis”, oodates kohtuistungit. Tema kalateadlasest abikaasa Bilge ja teismeline poeg elavad Türgis ja neid ei saa Nõmm praegu liikumispiirangute tõttu külastada. “Teeksin mida iganes, et Andrust aidata, kui sellest oleks vaid kasu. Ta on mu parim sõber,” kirjutab Bilge Ekspressile. Samal päeval kui Nõmm vahistati, pidi ta lendama Türki pere juurde. Bilge sõnul ootas poeg isa väga, nad pidid koos veetma terve nädala. “Kui uudist kuulsin, oli see suur šokk. Tundus, nagu keegi lähedane oleks surnud. Ja mis kõige hullem, olin täiesti abitu.”

Võrreldes kuue Megauploadi “vandenõu” kaasosalisega, teiste hulgas uusmeremaalase Kim Dotcomiga, on Nõmm Bilge sõnul halvemas olukorras, sest teised kuus saavad olla koos oma perega. “Usaldan Andrust sada protsenti ja tean, et ta on süütu!” kirjutab Bilge.

Poeg igatseb Bilge sõnul isa väga, praegu suhtlevad nad omavahel Skype’i vahendusel. Ka pere rahaasjad on läinud allamäge. Bilge sõnul ei suuda ta üksi maksta lapse kooli eest ning tasuda eluasemelaenu. Varem teenis Andrus Hongkongis registreeritud Megauploadi palgal 10 000 USA dollarit kuus. “See on kui üks lõputa õudukas. Loodetavasti ärkan ühel päeval siiski üles,” kirjutab Bilge.