Lisaks on meeskonnas grupp tegijaid, kes toimetavad oma valdkonda puudutavat: Sash Uusjärv (kirjandus), Maarin Ektermann (kujutav kunst, koostöös artishokiga), Kutt Kommel (teater), Dagmar Reinolt (film), Kristel Kossar (muusika), Terje Metsavas (tegevtoimetaja) jne. Ilmuma hakkab Muusa üheksa korda aastas ning väljaandjaks on grupp eraisikuid.

"Uue ajakirja asutamise taga on usk, et kultuuriajakirjandus võiks kõnetada ka inimest, kes pole igapäevaselt kunstist läbi kasvanud," ütles Areenile endine Eesti Ekspressi moetoimetaja Tanel Veenre.

"Muusika, mood, disain, teater, film, kirjandus - nende valdkondadega ei puutu ju kokku vaid kultuurifriigid. Lugeja uudishimu toidetakse värskete vaatenurkade, ideesähvakate ja iluelamustega. Konkreetsemaks minnes moodustavad sisu noorte loojate tutvustused, ärksate mõtlejate esseed, uurivad nähtuslood, pildiseeriad ja palju muud mängulist. Kontsepti mõttes võiks me tuua ka paralleeli Areeniga, aga samas võimaldab ajakirjaformaat hoopis omamoodi lähenemist ja uusi võimalusi."