Esitlusel saab tellida ka neljasilma-vestlusi privaatkabiinides, lisaks kunstile ka muudel kultuuri- ja ühiskonnaelu teemadel. 

Naiskunstnikud põhjendavad kuuma kunstiliini vajalikkust olukorraga, et viimasel ajal tunnevad paljud inimesed, et ei saa moodsast kunstist aru ega julgegi selle kohta midagi arvata. Aga aukartust äratavatelt rangetelt akadeemikutelt oleks märksa tülikam nõu küsida kui noortelt lahketelt naisterahvastelt. “Meile võib kõik südamelt ära rääkida,” julgustavad nad tulevasi helistajaid. “Meid ei pea keegi kartma, vabalt võib esitada nii rumalaid kui mitterumalaid küsimusi.”

Bakalaureuse- ja magistrikraadidega naiskunstnikud toonitavad, et ürituse mõtteks pole olla siiski kuiv faktikeskne infoliin, pigem luua võimalus diskussioonideks. Kunstiliini numbri avalikustavad nad esitlusel.

Kui mõelda assotsiatsioonile erootikatelefonidega, mille reklaamlauseks on samuti “Küsida võib kõike!”, tunneb Rambaku, Jõgeva ja Kalamehe projektist ka teatavat feministlikku hõngu. “Erootikaliinid toimivad anonüümselt, aga meie ei tee enda isikutest saladust,” võrdlevad nad. Hea on see, et kunstiliin ei saa olema eritariifiga, maksta tuleb tavalise mobiilikõne hind. Kunstnikud lubavad, et liin töötab 21. maini 24 tundi ööpäevas.