Vaja läheb:

? 8 dl nisujahu

? 1 tl soola

? 5 tl küpsetuspulbrit

? 100 g võid

? 4 dl piima

? päikesekuivatatud tomateid

? oliive

? sinki

? riivjuustu

Valmistamine:

Sega jahu, sool ja küpsetuspulber. Lisa või väikeste tükkidena ning sõtku koos piimaga ühtlaseks tainaks. Haki täidise ained peeneks ning sega omavahel. Jaga tainas kaheksaks osaks ning rulli iga tükk lamedaks ringiks. Tõsta täidis keskele ning murra pooleks. Kui servad on sõrmedega kinni surutud, pintselda pirukad munaga üle. Pane saiad umbes veerandtunniks 250kraadisesse ahju.

 Croissant Parma singi ja punase sibula marmelaadiga

Vaja läheb:

? 1 croissant

? 25 g kuivatatud Parma sinki

? lollo rosso’t, tamme­lehe-, frisee- ja jääsalatit

? 20 g majoneesi

Sobivateks tükkideks rebitud värske salat sega majoneesiga ja pane koos singiga croissant’i vahele. Erilise nüansi saab sibulamarmelaadi lisamisega. 

Marmelaadi valmistamiseks:

? 1 punane sibul

? 7 g suhkrut

? 4 cl punast veini

Haki punane sibul hästi peeneks, sega suhkru ja veiniga ning pane samuti croissant’i vahele.