President Lennart Meri eraldab Vabariigi President Arnold Rüütlile oma Viimsi valdustes tasuta krundi. Maatüki suurus on 2 x 2 meetrit.

Arnold Rüütel sõlmib kuradiga uue ühiskondliku lepingu. Leping läheb Rüütlile maksma kolm tilka verd ja tagab selle, et esimene Eesti ei saa teist Eestit enam kunagi kuradile saata.

President Konstantin Pätsi ametirahalt kadunud kahe kalliskivi asemel saab Rüütel oma valikul kas Venemaa valitsuse logoga pastapliiatsi, ühe Vladimir Putini koera kutsika või kvaliteetse CD-mängija. Rüütel saab oma asja kätte 9. mail Moskvas.

Lennart Meri ja Arnold Rüütel registreeritakse valimiskomisjonis presidendikandidaatideks. Vanapaar teatab, et tegemist ei ole armastus-, vaid poliitilise abieluga.

Valitsus, poliitika, kohalik omavalitsus

Valitsus müüb erakätesse mitu seni põhjendamatult riigile kuulunud kompleksi: süükompleksi, alaväärsuskompleksi ja Oidipuse kompleksi.

Valitsuse uue määruse kohaselt tohib Eestis autoroolis lugeda vaid siis, kui on olemas handsfree lugemissüsteem, mis jätab autojuhi käed vabaks rooli ja käigukangi jaoks.

Reformierakonna poliitikud kloonivad peaminister Andrus Ansipi. Uus kloon-peaminister aretatakse ühest praeguse peaministri sabarakust.

Keskerakonna fraktsioon annab menetlusse astmelise gravitatsiooniseaduse eelnõu: inimestele, kelle sissetulek kuus ületab 16 000 krooni, hakkaks selle järgi mõjuma tunduvalt suurem gravitatsioonijõud.

Eestis hakkavad salapärastel põhjustel plahvatama Res Publica liikmed. Respublikaanid paisuvad kolm korda oma tavasuurusest suuremaks ning lendavad siis plartsuga puruks, jättes ümbruse sõnavahtu ja uue poliitika kõdunenud jäänuseid täis.

Majandus, kinnisvara

Savisaar ostab soodsalt krundi Kuul, põhjendades ostu sellega, et teda nagunii kogu aeg Kuu peale saadetakse. EMOR-i uuring näitab, et Kuu-ost ei riiva rahva õiglusetunnet.

Turismiaasta tuleb hea: igaüks, kes kevadel ühe turisti maha paneb, võib sügisel 5-7 üles võtta.

Lennufirma Estonia Air paigaldab kõigile oma lennukitele spetsiaalsed väikesed tiivakesed, mis hoiavad reisijate ja meeskonna pesu puhtana ka kõige kriitilisematel päevadel.

Rootsi saadab Eesti põllumeestele partii traktoreid, mis kuluvad marjaks ära. Põllumajandusministeerium palub Rootsil kulunud traktorite asemel uued saata.

"Kalevi" juhtkond paneb Läti ja Vene konkurentidele kaotatud turuosa tagasivõitmise nimel tööle hulga kommionusid.

Pangandus-rahandus

Allilma ühiskassa läheb ennetähtaegselt üle eurole.

Hansapank pakub kõigile huvilistele uudisteenust: pangaröövi-krediitkaarti. Te röövite panka täna, aga raha saate kaardi esitamisel kätte järgmise 15 aasta jooksul igakuiste väljamaksetena.

Vabatahtliku kogumispensioniga ühineb 5541 inimest. Teistele hoiatuseks avaldatakse nende nimed Riigi Teatajas.

Euroliit

Euroopa Liidu otsusega lähevad kõik liikmesriigid üle rooma numbritele, kuna araabia numbreid kasutades toetatakse islamiäärmuslasi.

Haridus, teadus

Mailis Reps keelustab rebaste ristimise ehk repsimise koolides ja ülikoolides.

Haridusministeeriumi teatel on Eesti kooliõpilaste seas välja kujunenud  sõltuvusained:

matemaatika, eesti keel ja keemia.

Käivitub projekt “Hiline keelekümblus”: vene gümnaasiumide viimaste klasside õpilased

hakkavad eesti keeles kehalist kasvatust õppima.

Arvutifirma Ordi hakkab soovijaile Refresh-nuppe paigaldama. Refresh-nupu omanik võib kasvõi öö läbi pidu panna ja viina võtta, hommikul tarvitseb tal vaid oma nupule vajutada ning ta on algavaks tööpäevaks jälle täiesti värske ja puhanud.

Eesti Skype´i meeskond loob uue antiviiruse, mis kaitseb arvuteid Windowsi eest.

Tartu Ülikooli geneetikutel õnnestub ristata karu lehmaga. Saadud hübriid annab suvel piima ja imeb talvel käppa.

Kultuur

Rahapuuduses ETV koondab 50 töötajat ja 200 000 vaatajat.

Tallinna lahte paigutatava “Kalevipoja” kuju uuele konkursile laekuvad muu skulptuurse ja installatoorse värgi hulgas järgmised kavandid: “Kalevipoeg vägistab Sarvikut”, “Tauno Kangro vägistab Saarepiigat”, “Eesti Kunstnike Liit vägistab Tauno Kangrot”, “Laarlased vägistavad vabaduskella” ja “Kohuke vägistab Eesti rahva õiglustunnet”.

Eesti Instituut annab välja ingliskeelse raamatu “Kama-suutra”. Ohtra pildimaterjaliga illustreeritud raamat õpetab välismaalasi, millises poosis on võimalik süüa Eesti rahvustoitu kama.

Tallinna politsei viib äsjaavatud esimesse uude kainestusmajja ligi 500 kultuuriürituse Õllesummer külastajat, kes on kultuuriga liialdanud. Kultuuri pärast läheb kaklema 41 inimest, 138 aga istub kultuurisena autorooli. Ligi 100 inimest vajavad kultuurišoki pärast esmaabi või vähemalt puhkust.

Äsjaavatud Kumu hoonest leitakse Navitrolla maal. Asja uurib Kapo.

Eurovisioon

Eestit esindab Eurovisioonil ansambel Vanilla Ninja, kelle sõnum publikule on: „Ärge kuulake meie laulu ja ärge ostke meie plaate – produtsent on meid petnud!“ Keegi ei kuula, mistõttu Eesti jääb viimaseks.

Kaitsevägi

Eesti kaotab sõja karuputkele skooriga 3:0.

Eesti läheb üle Rahvaliidu ettepanekul debiilkaitse süsteemile, mis lubab kaitseväes teenida ka poliitikul ja prominentidel.

Kaitseministeerium ostab Venemaalt 100 õhutõrjeraketti, mille abil hakatakse avalike käimlate ja prügikonteinerite juures eemale tõrjuma halba õhku.

Kaitsevägi korraldab Klooga laskeväljal minnalaskmisõppused. Sõdurid lasevad meeleldi minna kõigel: relvadel, lahingumasinatel, varustusel ja ohvitseridel.

Võrdõiguslikkus

Valitsus alustab riikliku tselluliiditehase rajamist, kuna kõigile naistele ei jätku tselluliiti.

Eesti naisõiguslased ehitavad Põhjamaade Nõukogu toetusel Naissaare lähedusse sellest pisut väiksema Meessaare, et Naissaar end üksikuna ei tunneks. Kui saared peaksid omavahel sobima, ei ole võimatu ka nende abiellumine.

Eesti Verekeskus otsustab, et homod siiski võivad verd anda, kuid ainult tingimusel, et iga homo annab korraga vähemalt viis liitrit verd.

Geiklubi “Angel” 2006. aasta eripakkumine: igale kümnendale 
külastajale üheteistkümnes külastaja.

Seriaalid

Ainar Ruussaar toob ETV ekraanile eneseabisaated 
“Ole ise endale keemiline puhastus”, “Ole ise endale hambaarst”, “Ole ise 
endale kirurg” ja “Ole ise endale krematoorium”. Üksikutele 
näidatakse öösiti saadet “Ole ise endale sekspartner”.
PRE>
 

TV 3 seriaali “Palgavahetus” I osas vahetavad palgad Eesti Põlevkivi juhatuse esimees Mati Jostov ja meditsiiniõde Riina. Kas ja kuidas saab Riina hakkama Jostovi üle 100 000-kroonise kuupalgaga?

Pervõi Baltiiski Kanal alustab uut, eriti sadistlikku tõsieluseriaali “Janu”. Osalejad ei saa kogu mängus viibitud aja jooksul mitte tilkagi alkoholi, isegi mitte õlut või siidrit. Mängu registreerub üle 2000 naise ja mitte ühtki meest.

Seltskond (kollane, roosa)

Ain Hanschmidti kodu külastades näevad seltskonnaajakirjanikud imelisi asju: köögis jooksevad ringi kassisuurused kullast prussakad ja diivanis elutsevad briljantidega kaunistatud stepikilpkonna mõõtu lutikad.

Tiina Park laseb endale teha taas ilulõikuse. Seekord lõigatakse tema näost välja viimane tükk sinna jäänud ilu.

Eelmisel aastal ilukirurgi abil kanavarbaist vabanenud Anu Saagim teeb uue operatsiooni – seekord eemaldatakse Saagimilt kananahk.

Jaan Tootsi ei kutsuta taas presidendi vastuvõtule. Küsimusele, miks, vastab presidendi kantselei direktor Tarmo Mänd ühe sõnaga: “Seks!”

Männiku karjääris peavad duelli Baari-Talis ja Malaisia-Tom, põhjuseks Lihtsa Elu Triinu au. Verevalamise hoiab ära Triin, kes viimasel hetkel kohale ilmub ja oma aust loobub.

Politsei, allilm, kuritegevus

Rein Lang keelustab seksi ostu. Edaspidi võib seksi vaid kinkida või millegi vastu vahetada.

Tallinnas toimub võimas suitsiidiplahvatus: õhku lendab vähemalt 6 tonni suitsiidi

Politsei tabab sarimõrtsuka, kes tappis sarjades “Meeleheitel koduperenaised”, “CSI Miami”, “Hercule Poirot” ja “Monk”. Tema osalus sarjas “Õnne 13” siiski kinnitust ei leia.

Eesti kuritegevus kiratseb: kõik tegijad suunduvad välismaale tööle. Uusi kurjategijaid püütakse suhteliselt edutult leida Novgorodi oblastist ja Valgevenest.

Kanepi omamises ja tarvitamises saab süüdistuse tennisist Kaia Kanepi poiss-sõber.

Sport

Kuna Eesti sportlased ei too Torino taliolümpiamängudelt ühtki medalit, saadetakse sama võistkond kohe edasi invataliolümpiale.

Markko Märtini uueks kaardilugejaks saab Avo Viiol, kel kogemusi Blackjackis ja Oasis Stud Pokkeris.

Antropov-Ralli Tuiksoo kiiruskatse peetakse värskelt pinnatud teelõigul, võistlejate kiirus ei tohi langeda alla 120 kilomeetri tunnis. Osa võtab kogu Eesti ralliparemik: Jaan Toots, Robert Lepikson ja Kalev Kallo.

Ilm

2006. aastal on Eesti narkomaanidel oodata valdavalt pilves, üksikute selginemistega ilma.

Austatud lugejad! Kui peale nende sündmuste peaks Eestis 2006. aastal toimuma veel mingeid sündmusi, siis palume teatavaks võtta, et me nägime ka neid ette,  aga ei hakanud igaks juhuks teile ütlema.

Ennustajad