Viimase rolli täitis Mary 2009. aastal seriaalis “Eastenders“. Samal aastal avaldas ta oma elulooraamatu “First Generation“, viimastel eluaastatel andis lastele teatritunde ja tegeles heategevusega vähiuuringute rahastamiseks.

Mary sündis Põhja-Inglismaal Bradfordis vaeses eesti põgenike peres. Tema vanemad pagesid Inglismaale 1945. aastal, kui isa kõik neli venda olid töölaagrisse küüditatutena surnud. Isa oli kodumaalt lahkunud teadmisega, et ei näe mahajäänud pereliikmeid enam kunagi.

Suure osa lapsepõlvest veetis tulevane näitleja Bradfordi Eesti klubis, kus tema ema juhatas laulukoori. Inglise keelt hakkas Mary õppima alles kooli minnes. Ka aastakümneid hiljem on ta väitnud, et räägib eesti keelt, ehkki mitte eriti hästi. 2007. aasta BBC raadiointervjuus tervitas saatejuht teda eestikeelse lausega „Meeldiv teiega kohtuda!“, millest Mary paraku aru ei saanud ning väitis, et mida iganes saatejuht ka öelda püüdis, polnud see kindlasti eesti keeles. Tõsi, kohutavat aktsenti arvestades oli öeldut tõesti raske mõista.