Iseseisvusparteil on FBs 10 fänni. Rohkem pole nende kohta eriti midagi lisada.

Hinnang: väga nõrk

Keskerakond

Keskerakonnal, mis reklaamib end hüüdlausega „Hea erakond!", on Facebookis vaid üks fänn. Selleks on keegi end alasti, aga siivsalt eksponeeriv näitsik Bony Kapuletti, kes paistab olema Monacos(t).

Keskerakonna lemmiklehti on kaks: Solaris ja Edgar Savisaar, kellel pole üleüldse mitte ühtegi fänni. Meelelahutusärimehel ja Solarise eestvedajal Peeter Rebasel on siiski koguni 557 sõpra. Savisaare nime taha on lehel kirjutatud „hea poliitik". Nii tema kui Keskerakonna leht on suhteliselt nõrgalt välja arendatud, mistõttu ei see pole ilmselt kuigi „ametlik".

Keskerakonna au päästab Evelyn Sepp, kellel on poliitiku kohta rekordiliselt 1443 sõpra. Kadri Simson oma 201 sõbraga Sepale vastu ei saa. Priit Toobalil on semusid seevastu 103. 

HINNANG: PUUDULIK

Rohelised

Facebookist otsides jääb silma vaid Eesti Roheline Liikumine. Ei muud. Marek Strandberg aga on see-eest väga aktiivne, kuid seda eraisikuna. Tal on 210 sõpra. Roheliste praegusel esimesel eestkõnelejal Peeter Jalakal on 259 sõpra.

HINNANG: VÄGA NÕRK

Sotsid

Grupil Ivari Padar Euroopa Parlamendis on 68 liiget. Erilist infoliikumist seal ei paista toimuvat, viimane kanne on 8. detsembrist. Selles teatatakse, et Padar valiti Euroopa Sotsiaaldemokraatliku Partei juhatusse. Veel on olemas Padari-Katrin Saksa ühisleht Parim meeskond Euroopa Parlamenti!, millel on 85 liiget. Haldajaks on gei-aktivistina kuulsust kogunud Lisette Kampus. Kummalise kirjaviisiga „Sotsiaaldemokraatlik Erakond" on leht, millel on 97 fänni. Seal pole suurt midagi muud teha kui imetleda fotoalbumit „Sotse siit ja sealt". Sven Mikser on end salastanud. Suhteliselt värskel sotsiaaldemokraatide liikmel Barbi Pilvrel on aga soliidsed 267 tutvust. Eiki Nestoril on sõpru 75.  

HINNANG: NÕRK

Reformikad

Andrus Ansipit ei paista Facebookist üldse. Tema nime otsingusse trükkides tulevad vaid viited natsismivastastele ja pronkssõdurit pooldavatele gruppidele. Jürgen Ligi ega Jaanus Tamkivi Facebookis pole. Rein Lang on justkui olemas, aga vähese info ja 27 sõbraga, välisminister Urmas Paeti sõpradering küündib 113ni. Laine Jänes paistab aga reformikatest vähemalt isiklikus plaanis Facebookis võimsaltt silma - 338 sõpra. Kuid reformikate sotsiaalvõrgustike kuninganna on siiski endine Tallinna linnapeakandidaat Keit Pentus 381 sõbraga. Kuningana sobib tema kõrvale Taavi Rõivas 500 sõbraga.

Eesti Reformierakond kui partei on nõrgalt esindatud - vastaval grupil 55 liiget.

HINNANG: RAHULDAV

IRL

Mart Laari kui poliitiku lehel on 216 fänni. Lehele on ta jätnud näiteks viiteid oma blogikannetele. Mart Laaril kui inimesel on 1216 sõpra. Oma Facebooki kontole jätab ta teateid nagu „Olen Soomes ajaloopäevadel, rääkimas koos Jaan Kaplinskiga Eesti ajaloost".

Grupil „Just Do It! The Mart Laar Fan Club" on 212 liiget.

Isamaa ja Res Publica Liidu lehel on 299 fänni, grupil 155 liiget. Mõlemad on tõsiseltvõetavad. Inimesena esineval Erakond Irl´il on 264 sõpra. Aktiivne paistab sellest erakonnast olema ka kaitseminister Jaak Aaviksoo, kellel on 127 fänni. Tõnis Lukast Facebookist ei paista, Juhan Parts on pildita ja 16 sõbraga esindatud.

HINNANG: HEA