Kas tõesti ei ole identiteedi varguse puhul raskendavaks asjaoluks fakt, et selle on sooritanud politseinik?
Prokurör Leelet Kivioja arvab et ei ole, sest juhtum ei olnud seotud politseiniku ametitegevusega, vaid puudutas tema eraelu.


Politsei- ja Piirivalveameti korrakaitsepolitsei ülemkonstaabel Annika ja kulturist Marko elasid kuus aastat koos. Armastasid koos reisida ja jõusaalis rassida. Ühine kehakeskne hobi oli paarikesel veel – fotograafia. Annikale meeldis ennast alasti võtta, Markol end pildistada lasta ja siis need pildid netti kõigile vaatamiseks üles riputada.

Annika on füüsiliselt tugev naine. Julgestuspolitseis töötades oli ta president Arnold Rüütli ja riigikogu esimehe Ene Ergma ihukaitsja. Jaapani keisri Akihito riigivisiidi ajal Eestisse turvas ta keisri abikaasat.

Möödunud aastal kinkis Annika Markole sünnipäevaks peenisepumba ning mees hakkas aparaadi töötulemusi internetis avalikult kajastama. „Siis miks mitte proovida... ja kes peale Hullu-Jokeri seda ikka julgeks! Eesti inimene on arg ... ja Eesti mees veel arem ...“ kirjutas Marko oma blogis.

Tänavu aprillis otsustasid Annika ja Marko oma vannituba remontima hakata. Ehitustööde ajal aga lahvatas korteriperenaise ja ehitusmehe vahel säärane kirg, et objekti valmides võttis viimane lisaks tööriistadele kaasa ka Annika.

Mis edasi sai, sellest loe Eesti Ekspressi tasulisest versioonist