Kuuldavasti värbab maksu- ja tolliamet viimasel ajal tööle “sportlasi” ehk heade füüsiliste võimetega inimesi, kes suudaksid ehitusplatsidel maksupetturitele järele joosta. Ei tea, kas on ka mingid kehalised katsed ja kas need on rasked?

Politsei kutseühing imestab, miks mehitab politseiamet kõrgemaid ametikohti ilma konkursita, kuigi madalamatele kohtadele valitakse inimesi tavaliselt konkursiga. Kutseühingu juht Aare Siir kahtlustab, et nii võetakse tööle ülemustele sobilikke ja kuulekaid käsutäitjaid.

Riigikontrolli saatmine VEB fondi ei pruugi anda suurt kasu, sest riigikontroll ei pääse ligi SEB Pangas tehtud tehingutele. Pangasaladuse tõttu peaks asjaga tegelema ka finantsinspektsioon. Lisaks vajaks uurimine tõenäoliselt Venemaa uurijate sekkumist. Kuid isegi nende kaasamine ei pruugi tuua lahendust fondi raha kadumise asjus – suur osa rahast liikus tõenäoliselt offshore-kompaniide kaudu ning selle jaotamise üksikasju teavad vaid asjaosalised, kes hoiavad suu kõvasti kinni.

Advokaat Leon Glikman võitles endale välja õiguse tutvuda Ivo Parbuse salajaseks jälitamiseks välja antud 15 kohtu ja prokuratuuri määrusega.

Teisipäeval kurtis soostereotüüpide vastu võitlev Riigikogu liige Marianne Mikko Facebookis, et mingil üritusel said meesesinejad sinisetäpilise kingitusekoti ja naised punasetäpilise. Marianne, mis kotikese sees oli?

Nurisetakse, et kuulus Pärnu juhtimiskonverents olla viimastel aastatel kvaliteedis kolinaga alla käinud.