„Mingit draamat ei ole, see oli puhtalt äriline otsus. Jõudsime arvamusele, et Vabaduse väljaku uuendamine ei mõjunud lounge´le hästi, kuna sõiduteed on suletud. Aga klubi Privé laieneb uutesse ruumidesse, tööd käivad," ütles Tehva. See, et Stereo asemele tuleb Hugo Bossi pood, pole tema sõnul saladus.

Täna, st reedel toimub teisel pool teed, endistes pangaruumides aga uue ööklubi Vabank mitteavametlik avamine. Klubi taga on Timo Tirs, keda teatakse ka kui Kultuse (endise Moskva) kohviku pidajat.

„Ametlik avamine toimub järgmisel nädalavahetusel. Seetõttu ei tahaks praegu pikemalt kommenteerida," ütles Tirs. Ta tunnistas siiski pinnimise peale, et klubi sihtgrupp on 25 või vanemad, „head ja toredad tallinlased".

„Üle poole aasta on klubi nimel tööd tehtud, see on juhus, et samal ajal Stereo kinni pannakse - aga eks see on ka pikka aega veninud," märkis Tirs. Tema sõnul on pangaruumid ööklubi jaoks ideaalsed, just nagu loodud - kõrged saalid, suurepärane uks jpm.

Ekspressi andmeil on uues ööklubis lisaks paljudele tavalistele lounge-tüüpi nikerdustega tugitoolidele, diivanitele ja patjadele ka mitu lauaga baldahhiinvoodi sarnast istumis-lesimiskohta. Sisekujunduses on kasutatud kahelt poolt vaadeldavaid vitraaže ja ka ajalooline panga seif on leidnud oma koha interjööris.

Tehva sõnul ei ole halb, et Privé vastas avatakse uus ööklubi. „Sinna võiks veel mõni klubi tekkida, siis inimesed leiavad paremini tee sinnakanti," ütles Tehva. Tirsi sõnul jääb tal üle selle seisukohaga ainult nõustuda.

Mõeldes Stereo asemele kolivale Hugo Bossi poele, tuleb aga iroonilisel kombel meelde, kuidas sama keti pood omal ajal Rahva Raamatu poe arvelt endale ruumi tegi. Inimeste pahameel oli siis märgatav, ent praegu on see võib-olla endale sobivama koha leidnud. Varem, tuletagem meelde, on sama koha peal töötanud Feischneri kohvik, kohvik Tallinn ja iiri pubi George Browne.

Vabanki nime peale mõeldes aga võiks meeles pidada, et ühelt poolt meenutab see panka, mis seal enne tegutses, ent teiselt poolt tähendab prantsuskeelne väljend va banque kogu raha ühele kaardile paigutamist...

Kui tänaõhtune Vabanki üritus on kinnine ja kutsetega, siis Privés toimub „uus pornograafilise maiguga riitus, üle võlli keeratud seksapiilse alatooniga, futuristlik glmm-trash-rokk pidu Star Whores“, nagu klubi ise teatab. Kuku klubis toimuvad 75. aasta juubelipidustused Singer Vingeri ja teiste esinejatega. Rock Cafe's on legendide õhtu - esinevad Apelsin ja Kukerpillid. Klubis Korter on homme Drum'n'Bassi Gala - ehk Eesti drum´n´bass auhinnad - ja kolme inimese ühine sünnipäev Elu28.ee saja DJga. Mainimist tasub ka Von Krahlis toimuv dokkfestari reedene avapidu.