Kristjan Põder on kogenud peakokk. 2011. aastal oli ta vanalinna restorani Sisalik peakokk ja jäi pressifotograafide kaamera ette ka presidendi vastuvõtu peente suupistete ettevalmistamisel. Ta on olnud Solarise toidupoe ja Stockmanni Daily Special Cafe & Restauranti peakokk, samuti andnud leheveergudel kokandusnõu.

Nüüd koostab ta menüüsid suures toitlustus- ja koristusfirmas P. Duss­mann Eesti OÜ ega taha oma tööst üldse rääkida. „Mul on väga kiire,“ ütleb Põder, kui Eesti Eks­press temaga esimest korda ühendust võtab, küsides, kuidas lubab ta ametiau koostada lasteaedadele rämpsmenüüsid, milles odava suhkru abil püütakse riiklikult nõutud päevast kalorsust täis saada.

Edasi lugemiseks , telli digipakett või osta artikkel
0,99 € Osta artikkel