Suvise moe märksõna on aksessuaar. Tuunige oma kandmata jäänud suvekleite ja -kostüüme moekate lisanditega. Kotid, vööd, rätid, sallid, ehted ja päikeseprillid annavad kümneid lahendeid.

Kui ilmataat peaks suvekuudel päikesega õnnistama, ärge tormake uisa-päisa iga kiirt endasse imema. UV-kiired (NB! ka meie kliimas) on nahale ja juustele ohtlikud. Kosmeetikafirmad pakuvad laias valikus spetsiaalseid tooteid, mida tasuks enne suvele vastu astumist soetada.

Tänapäeval pole roheline mõtlemine enam trend, vaid elustiil. Seda nii riietuses, toitumises kui ka kosmeetikas. Turule on tulnud uus öko nahahooldussari Oliva Eco, mis baseerub orgaanilisel oliiviõlil. Hellitage ennast!

Nagu teie kirjatulvast näha, on enamikul selleks suveks plaanid tehtud. Jääb vaid loota, et mai keskpaigale sarnaseid suveilmu tuleb veel ja veel. Selle hooaja trendiks on mitme­kesised lühipuhkused. Kes plaanib minna tuurile Eestis, kes Lätis, kes Soomes. Soodsad lennu­piletid teevad ahvatlevaks võimaluse külastada Euroopa kultuuri-­ ja moemekasid.

Suvepuhkuse meeldivamad hetked jäädvustage fotokaameraga, et neid hiljem meenutada. Tänases numbris tutvustame teile uusi naiselikke Pentaxi kaameraid. Mõni põnev või eriti hästi õnnestunud pilt saatke meilegi.

Ilusat suvepuhkust!

Külli Värnik

toimetaja